Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Bărbat dispărut de sub ochii prietenilor, în Dunăre. Ieșise la pescuit cu gașca când a intrat în apă și a fost luat de curenți

Alertă în Brăila, după ce un bărbat a intrat în Dunăre şi nu a mai reuşit să ajungă la mal. Victima ieşise cu mai mulţi prieteni la o partidă de pescuit.

de Redactia Observator

la 05.09.2024 , 08:24

La un moment dat însă, fără să ţină cont de pericol, acesta a intrat în apă şi a fost luat de cureţi.

Victima ieşise cu mai mulţi prieteni la pescuit

"Astăzi, în intervalul orar 16.00 - 20.30, trei echipaje, unul de căutare-salvare cu o ambarcatiune, unul medical cu o ambulanță SMURD și un echipaj cu o ASAS au acționat pe raza loc. Mărașu pentru căutarea unei persoana posibil înecate in fluviul Dunarea (sex masculin). Din primele informații persoana face parte dintr-un grup din județul Dâmboviţa veniți la pescuit. Căutările vor continua mâine sicu un echipaj de scafandri!", a fost mesajul transmis de autorități pe 4 septembrie, când prietenii bărbatului au dat alarma.

Vezi și

Speriaţi, amicii acestuia au dat imediat alarma, însă nici până la acestă oră salvatorii nu au reuşit să dea de urma sa. Căutările vor fi reluate în această dimineaţa de un echipaj de scafandrii.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi putea să vă îndepliniţi sarcinile de serviciu într-un interval de lucru mai scurt?
Observator » Evenimente » Bărbat dispărut de sub ochii prietenilor, în Dunăre. Ieșise la pescuit cu gașca când a intrat în apă și a fost luat de curenți