Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Bărbat executat pe stradă, la 1 Decembrie, în Ilfov, cu două focuri de armă

Un bărbat a fost executat pe stradă, la 1 Decembrie, în Ilfov, cu două focuri de armă. O femeie a auzit focurile de armă la 6 dimineaţa şi a ieşit din casă. În faţa porţii a văzut victima asasinatului.

de Cosmin Stăniloiu

la 06.08.2019 , 11:39

Bărbat executat pe stradă, la Măgurele, în Ilfov, cu două focuri de armă Fotografie cu caracter ilustrativ - Facebook

Un bărbat a fost executat pe stradă, la 1 Decembrie, în Ilfov, cu două focuri de armă. O femeie a auzit focurile de armă la 3 dimineaţa şi a ieşit din casă. În faţa porţii a văzut victima asasinatului.

"În această dimineață, în jurul orei 03:17, Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat de catre o femeie, cu privire la faptul că, în timp ce se afla în comuna 1 Decembrie din orașul Măgurele a auzit 2 focuri de armă și a găsit în fața porții o pesoană inconstientă, de sex masculin.

La fața locului s-au deplasat de îndată polițiștii orașului Măgurele, polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale și Serviciul Arme, Explozibili și Substanțe Periculoase, precum și ambulanța, care a constatat decesul persoanei prin împușcare. De asemenea, a fost anunțat Servicul de Medicină Legală.

Articolul continuă după reclamă

În prezent se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor calificat, urmărirea penală fiind în competența exclusivă a procurorilor de pe lângă Parchetul Tribunalului Ilfov.", e comunicatul Poliţiei.

Bărbatul a primit de la asasinul lui două gloanţe, unul în frunte, unul în gât.

Cosmin Stăniloiu Like
Întrebarea zilei
Credeţi că autoritățile fac suficient pentru a preveni violențele dintre clanurile interlope din Capitală?
Observator » Evenimente » Bărbat executat pe stradă, la 1 Decembrie, în Ilfov, cu două focuri de armă