Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Bărbat, filmat în timp ce își face nevoile în plină stradă, la un semafor din zona Palatului Cotroceni: "Dacă tot e roșu"

Imagini revoltătoare în apropiere de Palatul Cotroceni. Un bărbat a fost filmat în timp ce coboară din mașina în care se afla și urinează în mijlocul drumului, sub privirile celorlalți șoferi, stupefiați de ceea ce văd. 

de Redactia Observator

la 30.07.2023 , 17:01

Bărbat, filmat în timp ce își face nevoile în plină stradă, la un semafor din zona Palatului Cotroceni Bărbat, filmat în timp ce își face nevoile în plină stradă, la un semafor din zona Palatului Cotroceni - Capturi TikTok / standard_human

Bărbatul a fost filmat de un alt participant la trafic care, ulterior, a postat filmulețul revoltător pe TikTok. Astfel, bărbatul a fost surprins în zona Palatului Cotroceni din Capitală, în timp ce stă liniștit lângă mașina în care se afla și, fără vreo jenă sau respect față de restul oamenilor, își face nevoile chiar în plină stradă. Apoi, ca și cum nimic nu s-a întâmplat, urcă în mașină. 

Bărbatul, filmat de un alt participant la trafic

Comentariile nu au încetat să apară după ce filmulețul a devenit viral. Oamenii fie s-au amuzat, fie și-au exprimat indignarea față de gestul bărbatului.

Articolul continuă după reclamă

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pe acelaşi subiect

"Timpul înseamnă bani, dacă tot e roșu a zis să fructifice momentul în favoarea lui"

"Civilizație..."

"Țara tuturor posibilităților"

"Nu mai putea omul"

Au fost doar câteva din comentariile lăsate de utilizatori la postare. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Evenimente » Bărbat, filmat în timp ce își face nevoile în plină stradă, la un semafor din zona Palatului Cotroceni: "Dacă tot e roșu"