Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Bărbat găsit carbonizat în propria locuinţă, în Neamţ. Incendiul a pornit de la o ţigară

Un bărbat de 52 de ani a fost găsit carbonizat marți într-o casă afectată de un incendiu în orașul Roznov, județul Neamț. Potrivit pompierilor, cauza probabilă de izbucnire a flăcărilor a fost fumatul în loc nepermis.

de Redactia Observator

la 06.08.2024 , 14:31

Potrivit ISU Neamț, incendiul a izbucnit la o casă situată pe strada Libertății din orașul Roznov. La fața locului au intervenit pompierii cu două autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD. La sosirea pompierilor, incendiul se manifesta generalizat atât în interiorul, cât și la acoperișul unei case, cu posibilitatea propagării la o altă construcție din aceeași curte.

Bărbat de 52 de ani, ars de viu în propria casă

Concomitent cu misiunea de stingere a incendiului, s-a constituit o echipă de căutare-salvare pentru a identifica posibilele victime ce s-ar fi putut afla în interiorul casei, potrivit Mediafax. Astfel, în holul locuinței a fost găsit trupul carbonizat al unui bărbat de aproximativ 52 de ani.

Articolul continuă după reclamă

Incendiul a fost lichidat. „Fumatul în locuri nepermise a fost cauza probabilă de producere a incendiului”, a transmis ISU Neamț.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Evenimente » Bărbat găsit carbonizat în propria locuinţă, în Neamţ. Incendiul a pornit de la o ţigară