Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Bărbat ucis din greşeală de prietenul său, la o vânătoare de vulpi. Cel care a apăsat pe trăgaci ar fi fiul unui om de afaceri din Iaşi

Într-o comună din Iaşi, un bărbat de 45 de ani a murit în timp ce se afla la vânătoare de vulpi fiind împuşcat de fiul unui cunoscut om de afaceri din Iaşi.

de Redactia Observator

la 12.10.2024 , 15:20

Bărbatul a fost împuşcat din greşeală, chiar de prietenul său, cu arma de vânătoare. Din păcate, victima nu a mai răspuns manevrelor de resuscitare, aşa că medicii nu au mai putut face altceva decât să declare decesul.

Cine este vânătorul

''La data de 11 octombrie, ora 20,50, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Iaşi a fost sesizat prin apel 112 cu privire la faptul că un bărbat ar fi fost împuşcat cu o armă de vânătoare. Poliţiştii s-au deplasat de urgenţă la faţa locului, iar din primele cercetări a rezultat faptul că un bărbat, în vârstă de 45 de ani, în timp ce se afla la o partidă de vânătoare legal autorizată pe raza comunei Popeşti, judeţul Iaşi, ar fi împuşcat accidental un bărbat în vârstă de 53 de ani, care participa la vânătoare, rezultând decesul acestuia'', informează sâmbătă IPJ Iaşi.

Vezi și

Din primele verificări, cei doi deţineau arme în mod legal şi aveau drept de vânătoare. Poliţia investighează acum cazul sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă.

Potrivit surselor Observator, cel care a tras pe trăgaci ar fi Valentin Terciu, fiul cunoscutului om de afaceri Vasile Terciu. Victima ar fi fost paznicul de vânătoare şi a fost împuşcat de la apropiere.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi s-a cerut vreodată şpagă în spitale?
Observator » Evenimente » Bărbat ucis din greşeală de prietenul său, la o vânătoare de vulpi. Cel care a apăsat pe trăgaci ar fi fiul unui om de afaceri din Iaşi