Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Bărbat în chiloți împușcat de polițiști pe scara blocului, în București

Un bărbat în chiloți a fost împușcat de polițiști pe scara blocului, în București, miercuri de dimineață. Vecinii au sunat la 112 și s-au ascuns în case, până când a venit primul echipaj

de Cosmin Stăniloiu

la 22.04.2020 , 10:36

Coronavirus în România Imagine cu caracter ilustrativ - hepta
  • Vecinii au sunat disperați la 112.
  • Bărbatul a încercat să îi lovească pe polițiștii veniți să îl liniștească.

Locaarii unui bloc din Sectorul 1 al Capitalei s-au trezit miercuri de dimineață foarte devreme, speriați de zgomotele care se auzeau de pe scară. Un vecin, doar în chiloți, făcea scandal și amenința, înarmat cu mai maulte obiecte ascuțite.

Poliția a transmis un comunicat în care a explicat în detaliu incidentul în urma căruia bărbatul a fost împușcat.

"În această dimineață, în jurul orei 04.00, prin apel 112, o persoană dintr-un imobil situat în sectorul 1, a sesizat că un bărbat dezbracat, aflat doar în lenjerie intimă, amenință pe holuri, având asupra sa mai multe obiecte ascuțite. 

Articolul continuă după reclamă

La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Secției 5 Poliție, care, după câteva minute, l-au localizat pe bărbat.

Pe acelaşi subiect

Din primele date a rezultat ca la vederea polițiștilor bărbatul a devenit violent și a reușit să îi lovească, ulterior fugind, a comunicat Poliția. A fost localizat la un nivel superior, unde a încercat din nou să lovească și i-a amenințat, motiv pentru care, după somație, unul din polițiști a executat foc cu armamentul din dotare, rănindu-l.

A fost solicitat un echipaj de prim ajutor. Bărbatul a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

Cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri din Poliția Capitalei, în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs evenimentul."

Citește și:
Cosmin Stăniloiu Like
Întrebarea zilei
Sunteţi de acord cu introducerea votului de la 16 ani?
Observator » Evenimente » Bărbat în chiloți împușcat de polițiști pe scara blocului, în București