Meniu
Search
x

Video Tânăr înjunghiat pe o stradă din Bucureşti. A alergat 100 de metri să ceară ajutor

Incident şocant, seara trecută, în Capitală! Un bărbat de 32 de ani a fost înjunghiat în plină stradă de un individ. În stare de şoc şi grav rănită victima a reuşit să fugă şi să ceară ajutor, după care s-a prăbuşit pe asfalt. Acesta este internat la spital în stare gravă, în timp ce agresorul a fost prins de poliţişti, la mai bine de o oră după ce l-a înjunghiat pe bărbat.

De Alexandra Bucuroiu la 04.12.2020, 09:09
Vezi și
  • Victima a ajuns în stare gravă la spitalul Pantelimon şi a intrat direct în operaţie. 
  • Atacatorul are 33 de ani şi a fost prins de poliţişti la scurt timp.

Alarma s-a dat după ora 20 pe strada Liviu Rebreanu din sectorul trei al Capitalei. Se pare că cei doi bărbaţi se cunoşteau şi totul ar fi pornit după ce unul dintre ei nu ar fi vrut să-i cumpere celuilalt o bere. 

Reporter: Chiar în acest loc bărbatul a fost înjunghiat în zona abdominală de un individ care imediat după atac s-a făcut nevăzut. În stare de şoc, victima a alergat aproximativ 100 de metri să ceară ajutor. 

Martor: "A luat-o la fugă şi a venit spre florărie spunând că m-a tăiat. M-am uitat mai atent la el era tăiat. O lovitură foarte puternică". 

Tânărul înjunghiat a ajuns în stare gravă la spital

Se pare că agresorul l-ar fi înjunghiat cu un cuţit, dar l-ar fi lovit şi cu un topor. Victima a ajuns în stare gravă la spitalul Pantelimon şi a intrat direct în operaţie. 

Martor: "Nu ştiu dacă multă lume ar fi fost conştienţi la acea lovitură. Probabil cine a fost doar l-a lovit şi a plecat".

Atacatorul are 33 de ani şi a fost prins de poliţişti la scurt timp.

A fost dus la audieri la secţia 12 de Poliţie.

Cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Serviciul Omoruri din Poliţia Capitalei, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă la omor. 

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » Tânăr înjunghiat pe o stradă din Bucureşti. A alergat 100 de metri să ceară ajutor