Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Un bărbat din Lugoj stropeşte o maşină din parcare cu combustibil şi îi dă foc, fără să ştie că e filmat

Un bărbat din Lugoj stropeşte o maşină din parcare cu combustibil şi îi dă foc, fără să ştie că e filmat. Piromanul dă foc autoturismului şi o ia la fugă, dar camerele de supraveghere au surprins totul.

de Cosmin Stăniloiu

la 15.06.2019 , 15:07

Un bărbat din Lugoj stropeşte o maşină din parcare cu combustibil şi îi dă foc, fără să ştie că e filmat. Piromanul, instructor auto de meserie, dă foc autoturismului şi o ia la fugă, dar camerele de supraveghere au surprins totul.

Imagini halucinante surprinse de camerele de supraveghere din parcarea unii bloc din Lugoj, în cartierul Drăgan, vineri noaptea.

La ora 1.33, un bărbat cu hanorac şi gluga trasă pe cap se apropie de o maşină având în mână un bidon cu combustibil, cel mai probabil benzină.

Maşină incendiată la Lugoj
Vezi și

Piromanul toarnă tot conţinutul bidonului pe maşină, de la portbagaj spre capota din faţă, apoi dă foc şi o rupe la fugă. 

Pe imagini se vede cum flacăra cuprinde autoturismul, care e proprietatea unuia dintre locatari, în vârstă de 37 de ani. Alte două maşini au luat şi ele foc.

Poliţia caută acum piromanul.

Cosmin Stăniloiu Like
Întrebarea zilei
Credeţi că autoritățile fac suficient pentru a preveni violențele dintre clanurile interlope din Capitală?
Observator » Evenimente » Un bărbat din Lugoj stropeşte o maşină din parcare cu combustibil şi îi dă foc, fără să ştie că e filmat