Antena Meniu Search
x

Un bărbat a murit, iar fiul său e grav rănit, după ce au căzut într-o prăpastie, în Neamţ

Un bărbat în vârstă de 51 de ani a murit, în noaptea de duminică spre luni, în judeţul Neamţ, după ce a căzut într-o râpă de la aproximativ 10 metri, el fiind scos de pompieri.

Un bărbat a murit, iar fiul său a fost rănit, după ce amândoi au căzut într-o râpă din judeţul Neamţ

Un bărbat în vârstă de 51 de ani a murit, în noaptea de duminică spre luni, în judeţul Neamţ, după ce a căzut într-o râpă de la aproximativ 10 metri, el fiind scos de pompieri. De asemenea, fiul bărbatului, în vârstă de 25 de ani, a fost rănit după ce a căzut în aceeaşi prăpastie.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului.pentru Situaţii de Urgenţă Neamţ, pompierii au fost solicitaţi să intervină în noaptea de duminică spre luni, pentru salvarea unui bărba, în vârstă de 51 de ani, căzut într-o râpă, în comuna Borleşti, satul Nechit, în amonte de Mănastirea Nechit.

La faţa locului s-au deplasat opt subofiţeri cu o autospecială complexă de primă intervenţie la incendii, salvare şi prim-ajutor, o autospecială de prima intervenţie şi comandă şi o ambulanţă SMURD de terapie intensivă mobilă din cadrul Detaşamentului de pompieri Piatra Neamţ. Echipajele sosite la faţa locului au găsit victima în stop cardio-respirator.

Cadrele medicale au făcut manevre de resuscitare, dar fără rezultat, fiind declarat decesul bărbatului.

De asemenea fiul bărbatului decedat, în vârstă de 25 de ani, a fost transportat la spital policontuzionat. El a mers după tatăl său şi au căzut amândoi în râpă, de la aproximativ 10 metri.

Sursă: News.ro

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde preferaţi să vă cazaţi în vacanţă, la hotel sau închiriaţi un apartament?

Observator » Evenimente » Un bărbat a murit, iar fiul său e grav rănit, după ce au căzut într-o prăpastie, în Neamţ