Antena Meniu Search
x

Un bărbat de 55 de ani a murit după ce maşina sa a fost lovită în plin de un tren, în Iaşi

S-a agăţat de speranţă până în ultima clipă, dar a sfârşit extrem de violent. Este povestea unui bărbat de 55 de ani care a murit după ce maşina sa a fost lovită în plin de un tren.

de Redactia Observator

la 28.08.2019, 09:21

Vezi și

S-a agăţat de speranţă până în ultima clipă, dar a sfârşit extrem de violent. Este povestea unui bărbat de 55 de ani care a murit după ce maşina sa a fost lovită în plin de un tren. Omul, cetăţean italian, a încercat până în ultima clipă să repornească autoturismul al cărui motor se oprise fix pe şine.

Localnicii spun că trecerea respectivă peste calea ferată e extrem de periculoasă pentru că e semnalizată doar cu Crucea Sfântului Andrei, iar vegetaţia obturează vizibilitatea.

Accidentul s-a petrecut în localitatea Budăi din Iaşi. Şoferul, un cetăţean italian, în vârstă de 55 de ani, călătorea împreună cu doi prieteni când a încercat să traverseze linia de tren.

Ceilalţi doi pasageri au reuşit să se salveze. Salvatorii SMURD au venit şi au cerut chiar şi sprijin din partea unui elicopter, dar manevrele de resuscitare nu au dat rezultate.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Oamenii spun să zona e una extrem de periculoasă. Prefectul judeţului Iaşi, care a venit la locul accidentului, a fost luat şi el la întrebări de localnicii revoltaţi.

Soţia cetăţeanului italian, sosită în zonă, a avut nevoie de îngrijiri medicale după ce a suferit un atac de panică.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Un bărbat de 55 de ani a murit după ce maşina sa a fost lovită în plin de un tren, în Iaşi