Antena Meniu Search
x

Foto Bărbat mort pe loc, după ce un şofer l-a acroşat cu viteză pe marginea drumului şi a plonjat într-un câmp. Impact fatal în Botoşani

Un bărbat a murit şi un şofer este rănit, după ce cel din urmă a pierdut controlul maşinii şi a ajuns într-un câmp, la ieşirea din localitatea Podriga - comuna Drăguşeni. În momentul când a părăsit şoseaua, a accidentat mortal un pieton aflat pe margine. 

de Redactia Observator

la 25.09.2023, 10:46

Potrivit sursei citate, persoana care a decedat a fost lovită de un autoturism condus de un bărbat de 54 de ani care se deplasa cu maşina pe drumul judeţean DJ 282.

"Victima, de 54 de ani, a fost accidentată mortal de un autoturism condus de un bărbat de 54 de ani, din comuna Drăguşeni", a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ.

La rândul lor, reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU), au precizat că la faţa locului s-au deplasat un echipaj din cadrul Staţiei Săveni cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă, dar şi o ambulanţă din cadrul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Botoşani.

"Ajunse la locul intervenţiei, echipajele de intervenţie au identificat şi o a doua victimă aflată în stop cardio-respirator care nu a răspuns manevrelor de resuscitare. Şoferul autoturismului a fost preluat pentru a fi transportat la spital, fiind solicitată în întâmpinare şi ambulanţă de terapie intensivă mobilă SMURD", au transmis oficialii ISU. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Evenimente » Bărbat mort pe loc, după ce un şofer l-a acroşat cu viteză pe marginea drumului şi a plonjat într-un câmp. Impact fatal în Botoşani