Antena Meniu Search
x

Curs valutar

O polițistă beată a intrat cu mașina într-un cap de pod. Ce au decis judecătorii în cazul tinerei de 28 de ani (Foto)

Florina Opriș, o tânără în vârstă de 28 de ani, polițistă în Sălaj, a fost condamnată de judecători după ce a condus o mașină beată și a provocat un accident.

de Redactia Observator

la 01.02.2018 , 09:25

Florina Opriș, o tânără în vârstă de 28 de ani, polițistă în Sălaj, a fost condamnată de judecători după ce a condus o mașină beată și a provocat un accident.

Magistraţii Judecătoriei Şimleu Silvaniei au condamnat-o pe Florina Opriş, agent de poliţie în cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sălaj, la doi ani de închisoare cu suspendare sub supraveghere, cu un termen de încercare de trei ani, pentru conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

Pe durata termenului de încercare, ea va trebui să muncească 80 de zile lucrătoare în folosul comunităţii la Primăria Halmăşd.

Articolul continuă după reclamă

Tânăra în vârstă de 28 de ani a fost trimisă în judecată după ce în 31 octombrie 2016, la doar câteva luni de la promovarea concursului pentru posturile de agenţi în mediul rural, s-a urcat la volan în stare de ebrietate şi a intrat cu maşina într-un cap de pod, în localitatea Şimleu, după ce a pierdut controlul direcţiei de deplasare şi a părăsit partea carosabilă.

Pe acelaşi subiect
Florina Opris a fost condamnat la inchisoare cu suspendare si munca in folosul comunitatii

Analiza probelor biologice au indicat o alcoolemie de 1,95 g/l alcool pur în sânge.

Polițista a fost mutată de la Postul de Poliţie Halmăşd, la Secţia de Poliţie Rurală Nuşfalău.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Credeți că scrisul de mână are beneficii care nu pot fi înlocuite de tehnologie?
Observator » Evenimente » O polițistă beată a intrat cu mașina într-un cap de pod. Ce au decis judecătorii în cazul tinerei de 28 de ani (Foto)