Antena Meniu Search
x

Video Bărbat prins în timp ce vindea o mitralieră şi 11 gloanţe cu 600 de euro, în Jilava. Cumpărătorul a fost cel care a anunţat poliţia

Un individ din Jilava a fost prins în flagrant în timp ce încerca să vândă o mitralieră şi 11 gloanţe unui bărbat din Măgurele. 

de Redactia Observator

la 21.03.2024, 13:36

Vezi și

Arma, ce era îngropată în subsolul casei, era scoasă la vânzare cu 600 de euro. Poliţiştii au fost anunţaţi chiar de cel care urma să cumpere arma letală. Vânzătorul susţine că ar fi fost a buniculului lui. Bărbatul a fost arestat în timpul tranzacţiei. 

Bărbatul a fost arestat

”În urma probatoriului administrat, poliţiştii Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase au dispus reţinerea, pentru 24 de ore, faţă de bărbatul de 43 de ani, urmând ca în cursul zilei de astăzi, acesta să fie prezentat procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Cornetu”, a transmis joi IPJ Ilfov.

”În temeiul sesizării, poliţiştii din Măgurele au efectuat verificări, constatând faptul că, pe numele bărbatului, de 43 de ani, care ar fi urmat să vândă arma, au fost emise 2 mandate de executare a pedepsei închisorii”, a transmis, miercuri, IPJ Ilfov. Arma letală şi cele 11 cartuşe au fost ridicate şi indisponibilizate, în vederea continuării cercetărilor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Bărbat prins în timp ce vindea o mitralieră şi 11 gloanţe cu 600 de euro, în Jilava. Cumpărătorul a fost cel care a anunţat poliţia