Antena Meniu Search
x

Bărbat rănit şi peste 100 de persoane evacuate, după ce o garsonieră din Galaţi a sărit în aer

Un bărbat a fost rănit, vineri seara, şi peste 100 de persoane au fost evacuate, după ce o garsonieră din Galaţi a sărit în aer.

Cristi Ioniţă
de Cristi Ioniţă

la 17.02.2020, 14:40

Peste 100 de persoane au fost evacuate în urma exploziei de la Galaţi
Explozia de la Galaţi a fost urmată de incendiu - Captură Video

Un bărbat a fost rănit, vineri seara, şi peste 100 de persoane au fost evacuate, după ce o garsonieră din Galaţi a sărit în aer.

Incidentul s-a produs într-un bloc situat la marginea municipiului Galaţi, garsoniera sărind în aer din cauza faptului că proprietarul utiliza o instalaţie improvizată din mai multe butelii.

Explozia a băgat frica în vecini care au crezut că s-a produs un cutremur de o magnitudine semnificativă.

Peste 100 de persoane locuiesc în blocul respectiv, însă majoritatea au reuşit să se autoevacueze până la sosirea pompierilor.

Totuşi, 15 persoane au avut nevoie de ajutorul echipelor de intervenţie pentru a părăsi clădirea.

Autorităţile locale au intervenit cu mai multe autospeciale cu apă şi spumă, dar şi o autospecială dotată cu scară pentru intervenţii la înălţime.

Câteva persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale, însă doar proprietarul garsonierei în care s-a produs explozia a avut nevoie de transport la spital.

Bărbatul a suferit arsuri pe faţă şi pe membre.

Cele peste 100 de persoane evacuate au fost obligate să doarmă la rude în noaptea de vineri spre sâmbătă din cauza faptului că garsonierele încă erau pline de apă şi fum. Cinci dintre persoanele evacuate au acceptat să doarmă într-un adăpost pus la dispoziţie de Primăria Galaţi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Bărbat rănit şi peste 100 de persoane evacuate, după ce o garsonieră din Galaţi a sărit în aer