Antena Meniu Search
x

Bărbat terorizat cu două borcane cu miere şi pus să scrie un bilet de adio de interlopii din Timişoara

Un bărbat din Bucureşti a fost bătut cu sălbăticie şi terorizat de interlopii din Timişoara, după ce a câştigat o sumă uriaşă de bani la păcănele, iar patronul sălii de jocuri a crezut că a folosit un dispozitiv pentru a trişa.

Alin Tarnovschi
de Alin Tarnovschi

la 31.10.2019, 10:34

Lucian Boncu, liderul interlopilor din Timişoara, reţinut de procurori
Lucian Boncu, liderul interlopilor din Timişoara, reţinut de procurori - pressalert.ro

Un bărbat din Bucureşti a fost bătut cu sălbăticie şi terorizat de interlopii din Timişoara, după ce a câştigat o sumă uriaşă de bani la păcănele, iar patronul sălii de jocuri a crezut că a folosit un dispozitiv pentru a trişa.

Totul a început pe 15 septembrie 2019, atunci când bărbatul din Bucureşti a câştigat 80.000 de lei la păcănele, într-o sală de jocuri de pe strada Gheorghe Lazăr din Timişoara.

Patronul sălii de jocuri a suspectat că bărbatul a folosit un dispozitiv pentru a trişa şi i-a spus bărbatului să revină a doua zi pentru a primi un rest de 15.000 de lei.

Între timp, patronul a luat legătura cu Ioan Stepanescu, zis 'Plopu', administratorul unei firme de pază şi protecţie controlată de Lucian Boncu, liderul interlopilor din Timişoara.

Pe acelaşi subiect

A doua zi, câştigătorul s-a întors la sala de jocuri pentru a-şi lua restul de bani, însă a fost sechestrat şi bătut cu sălbăticie de Boncu şi alţi interlopi din gruparea sa.

Ameninţat cu două borcane de miere şi pus să scrie un bilet de adio

În momentul în care a intrat în sala de jocuri, bărbatul din Bucureşti a fost luat la bătaie de trei indivizi, iar ulterior, în sală au ajuns şi Boncu şi alţi trei bărbaţi.

"În sala de jocuri, Boncu Lucian şi însoţitorii acestuia l-au sechestrat pe B.A.D., care nu a mai putut părăsi incinta, şi l-au supus violenţelor aplicându-i lovituri la nivelul capului şi trunchiului. Pe lângă violenţe, victima a fost obligată la un moment dat să se dezbrace de haine, de la brâu în jos, ameninţat fiind cu supunerea la perversiuni sexuale anale şi orale.

Ca să îi insufle victimei o stare de temere puternică şi ca să fie credibili în ameninţările cu supunerea la constrângerile de natură sexuală, liderului grupului i-a solicitat agentului de securitate Stoian Gabriel să achiziţioneze un borcan cu miere, pentru punerea în practică a ameninţărilor", susțin procurorii DIICOT, potrivit pressalert.ro.

Poliţiştii care îl filau pe Boncu l-a urmărit pe Stoian şi au surprins momentul în care a cumpărat două borcane de miere de la un magazin din apropierea sălii de jocuri şi s-a întors.

Victima a povestit cum Lucian Boncu l-a ameninţat că îl va duce într-o pădure, îl va lega cu sârmă de copac şi îl va sodomiza, după ce îl va unge cu miere de albine.

Mai mult, interlopii din Timişoara l-au pus să scrie un bilet de adio către soţia sa: 'Mirela, să ştii că din cauza jocurilor de noroc m-am sinucis. Vă rog să mă iertaţi!'.

Bărbatul a fost eliberat, într-un final, după ore întregi în care a fost bătut şi terorizat de interlopi, fiind obligat să joace la aparate toţi banii pe care îi avea asupra sa.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » Bărbat terorizat cu două borcane cu miere şi pus să scrie un bilet de adio de interlopii din Timişoara