Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Tânăr ucis de o ţigară electronică, după ce i-a explodat în faţă

Un bărbat de 38 de ani a murit după ce i-a explodat ţigara electronică, în faţă. Tânărul a fost grav rănit după ce mai multe bucăţi din dispozitiv i-au pătruns zona capului.

de Redactia Observator

la 17.05.2018 , 11:59

Un tânăr din Florida a murit după ce i-a explodat tigara electronica in faţă Ţigările electronice fac o nouă victimă. Un tânăr a murit după ce dispozitivul a explodat şi bucăţi din ţigară i-au străpuns capul - Sursă: cbsnews.com

Un bărbat de 38 de ani a murit după ce i-a explodat ţigara electronică în faţă. Tânărul a fost grav rănit după ce mai multe bucăţi din dispozitiv i-au pătruns zona capului. De asemenea, victima a suferit arsuri pe o suprafaţă de 80% din corp, în urma exploziei.

S-a întâmplat în oraşul St Peterburg, Florida. Tânărul Tallmadge D'Elia a fost găsit de echipele de intervenţie în dormitorul cuprins de flăcări, din casa familei sale.

Raportul medicilor legişti a stabilit că moartea victimei a survenit în urma exploziei puternice a unei ţigări electronice, fabricate de firma Smok-E Mountain, o companie filipineză.

Articolul continuă după reclamă

Reprezentanţii firmei au emis un puct de vedere în urma tragediei, în care au explicat că accidentul ar fi fost cauzat de bateria dispozitivului. Pagina de Facebook a Smok-E Mountain nu mai este disponibilă, după moartea lui Tallmadge D'Elia.

Nu este însă primul incident de acest fel. Exploziile ţigărilor electronice - care capătă tot mai multă popularitate printre fumători - devin din ce în ce mai dese, iar unele au urmări foarte grave. O altă persoană din Florida, a ajuns la spital, în 2012, cu arsuri pe corp şi dinţii scoşi, după ce o ţigară eelctronică i-a explodat în gură.

Unui alt utilizator al acestui tip de ţigară i-a explodat dispozitivul în pantaloni, provocându-i arsuri grave pe picioare şi nu numai.

Iar cu numai câteva zile în urmă, un tânăr din Bacău a ajuns la spital cu arsuri grave, după ce i-a explodat în buzunar bateria de la țigara electronică. 

Bărbatul a suferit arsuri la mână pe abdomen și în zona inghinală.

“Sâmbătă mi-au luat foc și într-un final au explodat, baterille care le foloseam la țigara mea electronică”, a anunțat Dragoș Grama.

Sursă: cnet.com

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Puneţi în aplicare sfaturile primite de la specialiştii în parenting?
Observator » Evenimente » Tânăr ucis de o ţigară electronică, după ce i-a explodat în faţă