Antena Meniu Search
x

Un bărbat din Bacău şi-a ucis soţia pe drum spre notarul unde urmau să divorţeze

Detalii şocante ies la iveală în cazul tinerei din Bacău, găsită moartă în maşina soţului ei. Cei doi mergeau la notar să divorţeze pe cale amiabilă când bărbatul a ucis-o. Înainte, individul şi-a sunat un prieten căruia i-a povestit planul macabru. La final, i-a spus că îşi va pune capăt zilelor.

de Redactia Observator

la 22.01.2020, 20:52

Vezi și

Detalii şocante ies la iveală în cazul tinerei din Bacău, găsită moartă în maşina soţului ei. Cei doi mergeau la notar să divorţeze pe cale amiabilă când bărbatul a ucis-o. Înainte, individul şi-a sunat un prieten căruia i-a povestit planul macabru. Iar la final, i-a spus că îşi va pune capăt zilelor. Suspectul este căutat şi acum.

O rudă a victimei spune că "el ar fi sunat un prieten şi i-ar fi zis aşa: "Mergi la poliţie şi anunţă că eu o omor pe Adriana şi mă sinucid şi eu!". 

A fost apelul prin care bărbatul de 46 de ani şi-a anunţat planul criminal. Soţia lui venise acasă din Italia ca să divorţeze de el. Ieri, au plecat împreună la notar. Îngrijorată că nu se mai întoarce, mama Adrianei a sunat la poliţie. Iar răspunsul a cutremurat-o: "I-a zis aşa: Doamnă, avem deja, cineva a venit şi a declarat-o, noi o căutăm. Dar totuşi n-o găsim. Şi în momentul când a găsit-o, ea era moartă".

Cadavrul tinerei era acoperit cu o geacă, în maşina bărbatului, abandonată pe malul râului Bistriţa. Anchetatorii au descoperit pe trup vânătăi, dar şi răni provocate cu un cuţit. Victima fusese hărţuită şi agresată şi în trecut, spun rudele: "Ea era în Italia, dar el e trecut fraudulos înapoi în Italia şi-a urmărit-o şi-a prins-o pe stradă şi a bătut-o. El a trecut imediat înapoi în ţară. A ameninţat-o la părinţi că o omoară". 

Vecinii susţin că "a fost o fată foarte bună, liniştită, la locul ei, n-a făcut niciun rău. Chiar m-a şocat, vă spun sincer".

Pentru că bărbatul a ameninţat că-şi va pune capăt zilelor, pompierii şi scafandrii l-au căutat azi într-un canal al râului. Dar, deocamdată, nu există nicio dovadă că este mort. În timpul căutărilor, un scafandru a fost luat de curenţii periculoşi, dar a reuşit să se salveze: "Nu se pot face căutări din cauza curentului care este foarte puternic, uzinează cu trei turbine şi e prea mare curentul. L-a luat pe colegul".

Cei doi soţi aveau împreună o fetiţă de un an şi jumătate, crescută de părinţii tinerei.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Procurorii au deschis un dosar penal în care fac cercetări pentru omor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Un bărbat din Bacău şi-a ucis soţia pe drum spre notarul unde urmau să divorţeze