Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Trei bărbaţi din Brăila, prinşi după ce au furat carne de porc infestată cu pestă africană

Trei bărbaţi din localitatea Tichileşti, judeţul Brăila, localitate aflată sub carantină din cauza pestei porcine africane, au fost prinşi după ce au furat carne de porc infestată.

de Redactia Observator

la 31.08.2018 , 13:24

Trei bărbaţi din Brăila, prinşi după ce au furat carne de porc infestată cu pestă africană Trei bărbaţi din Brăila, prinşi după ce au furat carne de porc infestată cu pestă africană - Arhivă

Trei bărbaţi din localitatea Tichileşti, judeţul Brăila, localitate aflată sub carantină din cauza pestei porcine africane, au fost prinşi după ce au furat carne de porc infestată.

Totul s-a întâmplat, ieri, în timpul unei razii a poliţiştilor din Brăila desfăşurate pe raza comunelor Gropeni şi Tichileşti.

În timpul acţiunii, poliţiştii au oprit în trafic un tânăr de 37 de ani care avea în maşină zece kilograme de carne de porc.

Articolul continuă după reclamă

Ulterior, alţi doi bărbaţi din Tichileşti au fost prinşi, într-un autobuz, în timp ce transportau 15 kilograme de carne de porc.

Pe acelaşi subiect

În urma cercetărilor, poliţiştii au descoperit că întreaga cantitate de carne de porc a fost furată dintr-o fermă de porci aflată în carantină din cauza animalelor infestate cu pesta porcină africană.

Întreaga cantitate de carne de porc a fost confiscată şi predată Direcţiei Sanitar Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor Brăila.

"În cauză a fost întocmit dosar penal şi se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de răspândire a bolilor la animale sau plante şi furt", se arată într-un comunicat al Poliţiei.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aveţi încredere să cumpăraţi ciuperci din piaţă?
Observator » Evenimente » Trei bărbaţi din Brăila, prinşi după ce au furat carne de porc infestată cu pestă africană