Antena Meniu Search
x

Bărbatul acuzat că a omorât-o pe Carmen Tătăran, tânăra găsită îngropată pe un câmp, a primit închisoare pe viață

Tânărul de 21 de ani acuzat că a omorât-o pe Carmen Tătăran, la începutul lunii martie, a fost condamnat la închisoare pe viață.

de Redactia Observator

la 17.12.2020, 22:19

Tânărul acuzat că a ucis-o pe Carmen Tătăran a fost condamnat la închisoare pe viață
Tânărul acuzat că a ucis-o pe Carmen Tătăran a fost condamnat la închisoare pe viață - Facebook
  • Tânăra a fost ucisă, iar trupul său a fost îngropat pe un teren viran.
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1.

„Prin sentinţa penală nr. 232/15.12.2020 s-a dispus: In temeiul art. 396 alin. 2 Cod procedura penala, condamnă pe inculpatul – C. Cristian pentru săvârşirea infracţiunilor de: - omor calificat, prevăzută de art. 188 alin. 1 Cod penal, art. 189 alin.1 lit. a şi h Cod penal la detenţiune pe viaţă. - lipsire de libertate in mod ilegal, prevăzută de art. 205 alin. 1 Cod penal, la pedeapsa de 1 an închisoare. În temeiul art. 38 alin. 1 Cod penal raportat la art. 39 alin. 1 lit. a Cod penal, aplică inculpatului C. Cristian pedeapsa detenţiunii pe viaţă", este decizia instanței.

Cadavrul fetei, găsit pe un teren viran

Carmen Tătăran, de 18 ani, a dispărut în 5 martie din Baia Mare și a fost găsită moartă câteva zile mai târziu, în localitatea Dorolț, judeţul Satu Mare. Trupul neînsufleţit al fetei era îngropat pe un teren viran.

Carmen era elevă în clasa a XII-a la Colegiul Național "Mihai Eminescu" din Baia Mare. Pe 5 martie a fost la cursuri. Apoi, nimeni nu a mai dat de ea.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » Bărbatul acuzat că a omorât-o pe Carmen Tătăran, tânăra găsită îngropată pe un câmp, a primit închisoare pe viață