Antena Meniu Search
x

Video Bărbatul care a tâlhărit o farmacie în plină zi în Capitală, prins după o lună de poliție

Autorul unei tâlhării ca-n filme a fost prins de poliţiştii din Capitală după o descindere în forţă. Bărbatul de 28 de ani a intrat, în urmă cu o lună, în plină zi într-o farmacie şi a ameninţat o angajată cu un cuţit. Pe camerele de supraveghere se poate vedea cum bărbatul se îndreaptă spre casa de marcat şi în doar câteva secunde fuge cu banii.

Corina Matlinschi
de Corina Matlinschi

la 03.08.2021, 20:18

Vezi și

Individul a reuşit să fugă cu 2.000 de lei, după ce a intrat în această farmacie pe Calea Călăraşi din Capitală, cu masca de protecţie pe faţă şi şapca pe cap.

Jaf în plină zi 

În imaginile surprinse de camera de supraveghere se vede cum o ameninţă cu un cuţit pe farmacistă şi îi cere banii. Femeia face câţiva paşi în spate. În acel moment, individul de 28 de ani vede că sunt cheile în casa de marcat, o deschide, ia încasările din acea zi, Mai apoi încearcă să-şi şteargă amprentele şi fuge. 

Chiar şi aşa poliţiştii de la Serviciul de Investigaţii Criminale au reuşit să-l identifice, au descins la el la locuinţă, l-au dus la audieri. Iniţial a fost reţinut pentru 24 de ore, iar astăzi un judecător i-a dat mandat de arestare pentru 30 de zile. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Evenimente » Bărbatul care a tâlhărit o farmacie în plină zi în Capitală, prins după o lună de poliție