Antena Meniu Search
x

Video Bărbatul care a violat o minoră de 17 ani lângă gara din Câmpia Turzii, arestat. După o oră de agonizare, fata a sunat singură la 112

Bărbatul de 48 de ani care a violat şi bătut o minoră în zona căii ferate din Câmpia Turzii a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. 

de Redactia Observator

la 11.09.2023, 08:29

Vezi și

Evenimetul tragic s-a petrecut în urmă cu câteva zile când adolescenta de 17 ani mergea singură spre un majorat, iar ca să ajungă mai repede a ales să traverseze calea ferată. Individul a urmărit-o pe tânără, iar la aproximativ  200 de metri de gară unde nu exista niciun stâlp de iluminat a violat-o şi abandonat-o pe marginea căii ferate. 

Fata a agonizat mai bine de o oră. Minora a fost dusă la spital cu răni grave. Agresorul ar fi angajat la Domeniul Public Câmpia Turzii, companie care face lucrări de întreţinere şi reparaţii de drumuri şi spaţii verzi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » Bărbatul care a violat o minoră de 17 ani lângă gara din Câmpia Turzii, arestat. După o oră de agonizare, fata a sunat singură la 112