Antena Meniu Search
x

Bărbatul care și-a înjunghiat iubita şi a dat foc locuinţei va fi prezentat instanţei. Fiul de 8 ani al cuplului a asistat la agresiuni

Un bărbat din Bucureşti a înjunghiat-o în gât pe mama fiului său, iar apoi a sunat-o video pe soacra sa pentru a-i arăta trupul plin de răni. Ulterior, el a dat foc locuinţei sale din Sectorul 5. Criminalul este cercetat de procurori pentru tentativă de omor şi distrugere prin incendiere, el urmând să fie prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile, relatează News.

de Redactia Observator

la 17.01.2023, 12:49

Înjunghiere Bucureşti
Bărbatul care a înjunghiat-o pe mama fiului său şi a dat foc locuinţei va fi prezentat instanţei

Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti a transmis, marţi, printr-un comunicat de presă, că bărbatul de 45 de ani este urmărit penal şi a fost reţinut pentru comiterea infracţiunilor de tentativă de omor asupra unui membru de familie şi distrugere prin incendiere.  

“În noaptea de 15/16.01.2023, dar şi în dimineaţa zilei de 16.01.2023, în timp ce se afla într-un imobil din sectorul 5 Bucureşti, unde locuia cu concubina, copilul în vârstă de 8 ani şi cu mama sa, inculpatul (45 de ani) a exercitat violenţe fizice asupra concubinei sale (27 de ani) folosind şi un cuţit, provocându-i acesteia multiple plăgi înjunghiate la nivelul gâtului şi toracelui.

În data de 16.01.2023, în jurul orei 13:20, inculpatul a apelat video membri ai familiei victimei, pentru a-i anunţa despre ce îi făcuse acesteia, arătându-le victima în starea în care se afla, ameninţându-i şi pe aceştia cu moartea. Ulterior, inculpatul a lăsat victima la etajul imobilului şi a turnat carburant la parter, incendiind podeaua şi mobilierul”, se arată în comunicat.

Fiul de 8 ani al cuplului a asistat la agresiuni

Pe acelaşi subiect

Sursa citată menţionează că poliţiştii Secţiei 24, alertaţi prin apel 112 de către membrii familiei victimei, au intervenit în jurul orei 13:55 şi l-au prins pe bărbatul care a încercat să se refugieze în locuinţa cuprinsă de incendiu. 

De asemenea, poliţiştii au escaladat peretele imobilului şi au pătruns la nivelul superior, unde au găsit victima, pe care au scos-o în balcon, de unde a fost preluată de pompierii din cadrul Inspectorarului General pentru Situaţii de Urgenţă, sosiţi pentru lichidarea incendiului. Victima a fost transportată la spital unde a fost supusă unei intervenţii chirurgicale, constatându-se existenţa a 7 plăgi înjunghiate.

A mai rezultat că, la o parte din agresiuni, a asistat şi fiul în vârstă de 8 ani al cuplului, dar şi că, anterior incendierii locuinţei, "inculpatul i-a scos afară din imobil pe mama şi fiul său", au mai precizat procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti. Bărbatul urmează să fie prezentat Tribunalului Bucureşti, cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » Bărbatul care și-a înjunghiat iubita şi a dat foc locuinţei va fi prezentat instanţei. Fiul de 8 ani al cuplului a asistat la agresiuni