Antena Meniu Search
x

Video Un bărbat din București și-a înjunghiat iubita cu 21 de ani mai mică, iar apoi a sunat-o pe video pe mama ei pentru a-i arăta ce i-a făcut

Poveste şocantă în Capitală. Un bărbat de 48 de ani şi-a atacat cu un cuţit iubita. A înjunghiat-o în gât, iar apoi a sunat-o video pe soacra sa pentru a-i arăta trupul plin de răni. Individul cu minte bolnavă a dat apoi foc locuinţei. Femeie a reuşit să iasă singură din casă, dar s-a prăbuşit pe casa scării. Tânăra de 27 de ani a ajuns de urgenţă la spital, iar medicii încearcă să-i salveze viaţa.

Bogdan Dinu
de Bogdan Dinu

la 16.01.2023, 20:05

Vezi și

Aparent, o familie fericită. În fotografii, apar mai mereu îmbrăţişati şi extrem de zâmbitori. Azi, s-a luat la ceartă cu iubita sa, cu 21 ani mai mică. Într-o criză de gelozie, a atacat-o plin de furie pe femeie şi a înjunghiat-o în gât.

Cu o minte sadică, şi-a sunat apoi soacra şi i-a arătat nenorocirea pe care o făcuse. În tot acest timp, o vecină a auzit scandal în casă şi a sunat la 112. Poliţiştii au venit rapid şi au încercat să intre în locuinţă. Fără succes. Individul a dat foc casei.

I-a tăiat gâtul și s-a lăudat cu ce a făcut

Martor: Probabil ea s-a opus să nu dea foc. El a intrat în depresie, a zis că dă foc la casă. Am înţeles că îi mergea foarte greu acum după pandemie. Aveau o firmă, nu îi mai mergea, nu mai scotea bani. A fost pe la spital, n-a vrut să stea.

Pe acelaşi subiect

Mama agresorului: S-a ajuns unde s-a ajuns. El a intrat într-o depresie de vreo săptămână. 

Rănit, femeia a reuşit să iasă din dormitorul de la etajul unu, dar s-a prăbuşit pe hol.

Martori: Am văzut-o pe jos, era plină de sânge. I-am dat primul ajutor.

- El era de-o cuminţenie, şi vrednic, cuminte, muncitor, noi îl ştim că am copilărit cu el.

-  Am ieşit la poartă, am văzut fum. Înainte de a da foc, cu câteva minute, ne-am salutat. El a venit la maşina asta, avea o sacosă în mână şi a intrat. Şi, la câteva minute, a început fumul.

Copilul celor doi, un băiat de şapte ani, era în grija bunicii, la parterul casei. Din fericire, nu a văzut grozăvia. Femeia este în stare gravă şi a intrat direct în sala de operaţii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Un bărbat din București și-a înjunghiat iubita cu 21 de ani mai mică, iar apoi a sunat-o pe video pe mama ei pentru a-i arăta ce i-a făcut