Antena Meniu Search
x

Video Bărbatul considerat "clona" fraţilor Tate, chemat la DIICOT pentru audieri: reacţia sa după ce a stat două ore în faţa procurorilor

Continuă ancheta în cazul fraţilor Tate cu noi audieri. În faţa procurorilor a ajuns Vlad Obu, personaj cunoscut în lumea interlopă şi unul dintre cei mai înfocaţi susţinători ai fraţilor britanici. Bărbatul de 30 de ani a încercat să-i imite pe cei doi cât mai fidel cu putinţă.  Deţine un videochat, este pasionat de maşinile de lux şi are o mare influenţă în rândul tinerilor din online.

Andre Rotaru
de Andre Rotaru

la 18.01.2023, 15:54

Vezi și

Bărbatul a ajuns dimineaţă, în jurul orei 09:00, la sediul central al DIICOT. A fost rezervat în declaraţii şi a menţionat doar faptul că a fost citat doar în calitate de martor. A stat aproximativ două ore de vorbă cu procurorii. La ieşire, acesta a negat că ar fi avut conexiuni de "business" cu fraţii Tate şi, de asemenea, a spus că cel mai probabil procurorii l-au chemat pentru că l-ar considera un apropiat al celor doi.

Surse din anchetă spun că aceste audieri vin pe seama unor percheziţii care ar fi avut loc zilele trecute la mai multe proprietăţi ale bărbatului. Aceleaşi surse spun că în zilele următoare ar trebui să ne aşteptăm la noi audieri in acest caz. Săptămâna viitoare inclusiv fraţii Tate ar trebui să ajungă din nou în faţa procurorilor pentru a da lămuriri suplimentare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Burgeri din carne de crocodil la un festival din România. Aţi încerca preparatul?

Observator » Evenimente » Bărbatul considerat "clona" fraţilor Tate, chemat la DIICOT pentru audieri: reacţia sa după ce a stat două ore în faţa procurorilor