Antena Meniu Search
x

Video Bărbatul de 72 de ani din Vrancea, care şi-a electrocutat soţia, a lăsat în trecut însărcinată o adolescentă de 13 ani

Caz cutremurător în Vrancea. Un bărbat de 72 de ani şi-a torturat, ore în şir, soţia, pentru că l-a dat afară din casă. Vă avertizez că urmează informaţii cu un puternic impact emoţional. Bărbatul este acuzat că a sechestrat-o şi a electrocutat-o pe femeie cu un cablu. 

Simona Vasiac
de Simona Vasiac

la 27.07.2022, 13:53

Vezi și

În momentul în care bărbatul a ieşit afară din casă pentru a bea un pahar cu apă, femeia a pus mâna pe telefon şi a sunat de urgenţă la 112. 

Torturată ore întregi

Când a realizat că poate să răspundă pentru faptele sale, bărbatul a băut erbicid. Chiar şi aşa, poliţiştii l-au reţinut şi l-au internat pe secţia de psihiatrie. 

Între timp, ancheta şi-a urmat cursul, iar femeia a obţinut şi un ordin de protecţie împotriva bărbatului. Luni, când bărbatul a fost externat din spital, procurorii au cerut arestarea sa preventivă pentru o perioadă de 30 de zile, iar cererea a fost aprobată de către judecători. 

În trecut, pe numele bărbatului a mai existat o condamnare. Acesta a întreţinut relaţii sexuale cu o faă de 13 ani pe care a lăsat-o şi însărcinată.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Bărbatul de 72 de ani din Vrancea, care şi-a electrocutat soţia, a lăsat în trecut însărcinată o adolescentă de 13 ani