Antena Meniu Search
x

Bărbatul de pe trotinetă, care a înţepat două femei pe străzile din Bucureşti, a fost prins în judeţul Ilfov

Poliţiştii bucureşteni anunţă că a fost prins bărbatul care a semănat teroare, miercuri seara, după ce a înţepat cu un obiect ascuţit două femei, pe străzile din Capitală.

Ovidiu Cojocaru
de Ovidiu Cojocaru

la 18.08.2022, 20:30

Bărbatul de pe trotinetă care a atacat două femei pe străzile din Bucureşti a fost prins
Bărbatul de pe trotinetă care a atacat două femei pe străzile din Bucureşti a fost prins - Captură Video DGPMB

Potrivit unui comunicat al Poliţiei Capitalei, atacatorul, în vârstă de 38 de ani, a fost identificat în trafic, în localitatea ilfoveană Vidra. Acesta a fost condus la sediul Serviciului Investigații Criminale, în vederea continuării procedurilor legale.

A atacat două femei în centrul Capitalei

Cele două atacuri au avut loc seara trecută, în jurul orei 21.30, în plin centrul capitalei. 

Prima dintre victime se plimba pe o stradă din apropiere de Centrul Vechi când bărbatul de pe trotinetă a atacat-o cu un obiect ascuţit. Speriată, femeia a sunat la poliţie iar ulterior a mers la Spitalul Universitar pentru ingrijiri medicale. 

Victima ar fi chiar Margherita din Clejani. Cântăreaţa nu a fost internată pentru că, potrivit unor surse medicale, rănile au fost superficiale. 

Zece minute mai târziu, la aproape un kilometru distanţă, bărbatul a atacat din nou, de data aceasta o tânără de 17 ani. O cameră de supraveghere l-a surprins în timp ce încerca să fugă. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Bărbatul de pe trotinetă, care a înţepat două femei pe străzile din Bucureşti, a fost prins în judeţul Ilfov