Antena Meniu Search
x

Video Bărbatul din Galaţi ucis de Amstaff fusese rugat de stăpân să îl hrănească. Bărbatul spune că îl va eutanasia acum

Un bărbat din Galaţi a fost sfâşiat şi ucis de un câine Amstaff, o rasă interzisă în Germania din cauza agresivităţii. Victima venise să îl hrănească, la rugămintea stăpânului. Sunt tot mai multe incidente grave provocate de câini de luptă. De aceea există o lege care îi obligă pe proprietari să le facă asigurare, pentru ca victimele sau rudele acestora să poată fi despăgubite. 

de Redactia Observator

la 17.07.2023, 19:37

Vezi și

Bărbatul de 47 de ani a fost găsit plin de răni şi sânge. Lângă el stătea câinele care încă mârâia ameninţător. Nepoata victimei, care şi-a descoperit unchiul fără suflare, a fost şi ea în pericol de moarte.

Ramona Pațilă, nepoata victimei: L-am văzut pe unchiul meu căzut pe jos şi am zis: Intru şi încerc să-i fac ceva. Când am intrat a sărit câinele pe mine. M-a agăţat şi de mână şi de picior şi m-a fugărit prin curte.

Medicii nu l-au mai putut salva pe bărbatul atacat de câine

Laurențiu Pațilea, fratele victimei: Fata a dat să intre, să-l mişte, să vadă ce se întâmplă şi câinele era la capul lui. Fratele meu a mai intrat în curte, nu pot să-mi dau seama ce s-a întâmplat.

Pe acelaşi subiect

Rudele au sunat imediat la 112. Amstafful care îl sfâşiase pe bărbatul de 47 de ani era atât de agresiv, încât medicii şi poliţiştii nu s-au putut apropia de victimă la început.

Ciprian Stoica, purtător de cuvânt al poliției: Poliţiştii care au ajuns la faţa locului au folosit spray lacrimogen pe câine, astfel au reuşit să-l îndepărteze şi să ajungă la vitimă.

Medicii nu l-au mai putut salva pe bărbatul atacat de câine. Pierduse prea mult sânge. Nu era prima dată când victima hrănea amstafful, la rugămintea vecinului său. Fusese avertizată să nu deschidă ţarcul în care stătea închis amstafful. Poliţiştii au deschis acum dosar penal şi vor să afle cum s-a întâmplat tragedia. Stăpânul câinelui are de dat multe explicaţii. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi simţit discriminaţi la interviul de angajare din cauza vârstei?

Observator » Evenimente » Bărbatul din Galaţi ucis de Amstaff fusese rugat de stăpân să îl hrănească. Bărbatul spune că îl va eutanasia acum