Antena Meniu Search
x

Video Bărbatul drogat care şi-a înjunghiat părinţii şi un poliţist în Galaţi va fi lăsat liber. Vecinii aşteaptă cu groază ziua când se va întoarce

Bărbatul din Galaţi care și-a înjunghiat părinții, apoi l-a atacat cu același cuțit pe polițistul care voia să îl încătușeze, nu va răspunde penal pentru faptele sale. Expertiza medico-legală a stabilit că în momentul atacului individul de 34 de ani era în sevraj, din cauza drogurilor, şi nu avea discernământ. El este acum internat la Psihiatrie. Procurorii au cerut revocarea arestului, cererea fiind aprobată de judecători. 

de Adrian Obreja

la 20.03.2024, 13:33

Vezi și

În acest moment atacatorul este internat la Spitalul de Psihiatrie Galaţi, de unde va fi transferat la Săpoca, unde va rămâne sub tratament. Medicii pshiatrii ne spuneau că nu se ştie exact cât va rămâne internat acolo, pentru că depinde cât va dura până când starea lui de sănătate va fi ameliorată sau chiar se va vindeca.

Nu va petrece nicio zi în spatele gratiilor

Acolo la Săpoca va fi verificat periodic iar în momentul în care medicii vor stabili că starea este ameliorată vor înştiinţa judecătorii Curţii de Apel, cei care au şi emis o ultimă hotărâre în acest caz care mai apoi s-ar putea să îl obliga la urmarea tratamentului pe termen nelimitat, în funcţie de ce vor prescrie medicii, dar în stare de libertate. Cert este că procurorii la Parchetul de pe lângă Tribunalul din Galaţi care au şi cerut revocarea arestului preventiv ne spuneau că acesta nu va răspunde penal pentru fapta comisă luna trecută, atunci când şi-a înjunghiat părinţii dar şi pe poliţistul care a venit să-l încătuşeze, nu va mai sta nicio zi în spatele gratiilor pe baza expertizei medico-legale psihiatrice care a arătat că nu avea discernământ.

În ceea ce priveşte locatarii blocului în care a avut loc primul atac aceştia se gândesc cu groază la ziua în care bărbatul va reveni în zonă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Bărbatul drogat care şi-a înjunghiat părinţii şi un poliţist în Galaţi va fi lăsat liber. Vecinii aşteaptă cu groază ziua când se va întoarce