Antena Meniu Search
x

Video Bărbatul găsit mort în portbagajul propriei mașini nu avea urme de violenţă pe corp. Anchetatorii cred că și-ar fi injectat singur în vene o substanță

Un medic veterinar în vârstă de 35 de ani a fost găsit mort în portbagajul propriei maşini. Descoperire şocantă a fost făcută în campusul unei universităţi din Timişoara! Dispariţia bărbatului fusese anunţată de familie în urmă cu patru zile. În plus anchetatorii spun că acesta nu avea urme de violenţă pe corp. 

Iulia Pop
de Iulia Pop

la 15.02.2023, 14:02

Vezi și

Bărbatul era medic veterinar şi fusese dat dispărut de familie încă de vineri. Plecase de acasă spre Reşiţa, unde avea o şedinţă, iar apoi, tot în interes de serviciu, trebuia să ajungă la Timişoara. Tatăl său a anunţat poliţia, după ce nu a mai primit niciun semn de viaţă de la fiul său.

Ieri, maşina a fost zărită în zona campusului Universităţii de Ştiinţele Vieţii din Timişoara. Poliţiştii au făcut o descoperire şocantă în portbagaj. Se pare că bărbatul şi-ar fi curmat singur zilele, folosind o substanţă pe care şi-a injectat-o.

De altfel, nu ar fi la prima tentativă de sinucidere. Trupul neînsufleţit a fost preluat de medicii legişti şi se aşteaptă rezultatele necropsiei. A fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » Bărbatul găsit mort în portbagajul propriei mașini nu avea urme de violenţă pe corp. Anchetatorii cred că și-ar fi injectat singur în vene o substanță