Antena Meniu Search
x

Galerie foto Barcă răsturnată în Mureş: Trupul celui de-al doilea bărbat a fost găsit. Salvatorii continuă căutările pentru cei doi copii

La o săptămână de la incidentul în care cei doi copii şi doi adulţi au căzut în râul Mureş, trupul celui de al doilea adult a fost descoperit de pompieri. Cei doi copii dispăruţi sunt în continuare căutaţi în apele râului.

de Redactia Observator

la 08.05.2023, 09:08

Vezi și

„Pe râul Mureș, în zona Vadul Vacii, în dreptul localității Igriș, a fost identificat trupul unei persoane adulte, de sex masculin”, a informat, duminică, Inspectoratul pentru Situații de Urgență "Banat" al județului Timiș.

Trupul bărbatului urmează să fie scos din apă și identificat

Reamintm că o barcă în care se aflau 12 persoane, dintre care 6 adulți și 6 copii, s-a răsturnat duminică în râul Mureș, în localitatea Periam Port. Opt persoane au fost scoase din apă, 6 pe malul județului Arad și 2 pe malul județului Timiș. Pentru un copil în vârstă de aproximativ 3 ani medicul de pe ambulanța SAJ a declarat decesul.

Pe 30 aprilie, Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Banat” al județului Timiș a fost anunțat despre producerea unui incident pe râul Mureș, în localitatea Periam Port. La sosirea pompierilor s-a constatat că o barcă în care se aflau 12 persoane, dintre care 6 adulți și 6 copii, s-a răsturnat în râul Mureș.

Unul dintre cei patru dispăruți după ce o barcă cu 12 persoane s-a răsturnat în Mureș a fost găsit mort vineri.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Barcă răsturnată în Mureş: Trupul celui de-al doilea bărbat a fost găsit. Salvatorii continuă căutările pentru cei doi copii