Antena Meniu Search
x

O basculantă plină cu piatră a spulberat 9 mașini oprite la semafor, în Bistrița (Video)

Accident teribil în Bistriţa-Năsăud, după ce o basculantă încărcată cu pietriș a intrat cu viteză nouă mașini oprite la semafor. Din primele cercetări, se pare că șoferul nu a mai putut controla camionul, în urma exploziei uneia dintre anvelope.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 14.08.2020, 07:18

  • În urma accidentului, un bărbat de 53 de ani a fost transportat la spital cu răni ușoare.
  • Toți șoferii implicați au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

S-a întâmplat joi seară, în cartierul Unirea, din Bistrița.

Șoferul basculantei circula pe direcția Bistrița - Vatra Dornei, un bărbat de 50 de ani, din Susenii Bârgăului, a pierdut controlul camionului, a intrat în coliziune cu o coloană de nouă autoturisme care erau oprite la culoarea roșie a semaforului, după care s-a răsturnat.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Din fericire, evenimentul rutier s-a soldat cu rănirea unui singur bărbat, în vârstă de 53 de ani, şoferul unuia dintre autoturisme. Bărbatul, cu leziuni ușoare, a fost transportat la spital.

"Mai multe echipaje de polițiști de la Rutieră și polițiști locali au intervenit ca urmare a unui accident rutier care a avut loc în cartierul Unirea din Bistrița. Conform primelor date, cel mai probabil din cauza exploziei unei anvelope, șoferul unei autobasculate (încărcată cu piatră) care circula pe direcția Bistrița-Vatra Dornei, un bărbat de 50 de ani, din Susenii Bârgăului, a pierdut controlul acesteia și a intrat în coliziune cu o coloană de 9 autoturisme care erau oprite la culoarea roșie a semaforului, după care s-a răsturnat", transmite Poliția Bistrița Năsăud.

Toți șoferii implicați în accident au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

Oamenii legii continuă cercetările în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care a avut loc accidentul.

- Articol realizat cu ajutorul informațiilor obținute de reporterul Observator Alex Prunean - 

Citește și:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Reuşiţi să ţineţi cel mai aspru şi mai lung post din an, care a început astăzi?

Observator » Evenimente » O basculantă plină cu piatră a spulberat 9 mașini oprite la semafor, în Bistrița (Video)