Antena Meniu Search
x

Bătaie la Braşov, cu pumni şi picioare, la manifestarea organizată de PSD (Video)

Două persoane s-au bătut la sfârşitul manifestării organizate de PSD la Braşov, în Piaţa Sfatului. Jandarmii au fost nevoiţi să intervină pentru un conflict între doi bărbaţi, care s-au luat la bătaie, cu pumnii şi picioarele, după ce unul dintre ei a început să strige lozinci anti PSD.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 24.03.2019, 17:20

Bătaie la manifestarea PSD de la Braşov - Observatorul De Brasov

Două persoane s-au bătut la sfârşitul manifestării organizate de PSD la Braşov, în Piaţa Sfatului.

Jandarmii au fost nevoiţi să intervină pentru un conflict între doi bărbaţi, care s-au luat la bătaie, cu pumnii şi picioarele, după ce unul dintre ei a început să strige lozinci anti PSD.

Bătaie la manifestarea PSD de la Braşov

Un bărbat a lovit cu pumnii şi picioarele la finalul manifestării PSD din Piaţa Sfatului din Braşov, iar agresorul ar fi căutat de poliţişti pentru a da explicaţii pentru gestul său. De asemenea, victima a precizat că nu doreşte să depună plângere.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Scandalul ar fi început după ce victima a început să strige lozinci anti PSD la manifestarea organizată de PSD în Piaţa Sfatului din Braşov. În cadrul evenimentului au luat cuvântul mai mulţi lideri ai partidului.

Jandarmeria îl caută pe agresor

Jandrameria a emis un punct de vedere în urma evenimentului, precizând că agresorul este căutat. 

"La finalul manifestărilor, în jurul orelor 11.20, doi bărbați s-au îmbrâncit și și-au adresat reciproc injurii. Persoana agresată nu a solicitat îngrijiri medicale de specialitate și nu dorește să depună plângere împotriva agresorului. Persoana agresată a fost condusă la autospeciala Jandarmeriei pentru a fi izolata de ceilalți participanți la manifestare și pentru a evita alte eventuale conflicte cu participanții la protest. După ce s-au asigurat ca nu mai este niciun pericol la adresa sa, jandarmii i-au permis sa plece. Jandarmeria, în colaborare cu politia, desfășoară în continuare activități specifice în vederea identificării agresorului", precizează reprezentanţii Jandarmeriei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Bătaie la Braşov, cu pumni şi picioare, la manifestarea organizată de PSD (Video)