Antena Meniu Search
x

Video Bătaie ca-n Evul Mediu pe o stradă din Sighetul Marmaţiei. Mai mulţi bărbaţi au scos săbiile şi au început să dea cu ele în stânga şi-n dreapta

Răfuială ca în filme pe o stradă din Sighetul Marmaţiei. Mai mulţi bărbaţi s-au luat la bătaie ca pe un câmp de luptă, chiar la marginea drumului. 

de Redactia Observator

la 26.03.2023, 09:23

Vezi și

Pe imaginile surprinse de o cameră de supraveghere din zonă, se vede cum tinerii discută preţ de câteva secunde, iar la un moment dat unul dintre el îl loveşte cu pumnul pe un alt bărbat. De aici, până la bătaia ca-n filme, a mai fost doar un pas. Tinerii s-au înarmat cu săbii şi au început să dea cu ele în stânga şi-n dreapta.

Doi dintre bătăuşi au suferit mai multe răni grave şi au ajuns la spital. Poliţiştii au reuşit să-i identifice pe patru dintre făptaşi. A fost deschis dosar penal pentru săvârşirea mai multor infracţiuni repetate.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Bătaie ca-n Evul Mediu pe o stradă din Sighetul Marmaţiei. Mai mulţi bărbaţi au scos săbiile şi au început să dea cu ele în stânga şi-n dreapta