Antena Meniu Search
x

Video Bătaie cu furci și topoare între localnicii din Brașov, după ce le-a fost interzis accesul într-un bar. Printre scandalagii se află și un minor

Centrul unei comune din judeţul Braşov s-a transformat în câmp de luptă. Înarmaţi cu furci, topoare şi bâte, localnicii s-au luat la bătaie, după ce unora dintre ei le-a fost interzis accesul la o petrecere privată. Patru dintre scandalagii sunt cercetaţi acum în stare de libertate.

Claudiu Loghin
de Claudiu Loghin

la 18.10.2022, 07:56

Vezi și

Totul s-a petrecut vineri noaptea, în jurul orei 01:30 de minute, în localitatea Caţa, din judeţul Braşov. Câțiva tineri au vrut să intre într-un local, dar nu au fost primiți pentru că acolo era o petrecere privată. După ce şi-au aruncat câteva vorbe de duh, scandalul a escaladat şi s-a încheiat cu o luptă de stradă, cu arme albe.

Claudiu Loghin, reporter Observator: Martorii spun că scandalul a degenerat după ce în acest loc a ajuns o mașină din care protagoniștii scandalului s-au înarmat cu obiecte contondente.

Localnicii își amintesc îngroziți scenele de luptă din centrul comunei

Localnic: Au venit, mi-au forțat ușa, geamul, mai mult de o jumătate de oră, o oră.

Pe acelaşi subiect

Localnică: L-au bătut pe ginerele meu. L-au bătut criminalii.

Autoritățile nu pot preciza câte persoane au fost rănite în acest scandal.

Alina Ivan, purtător de cuvânt IPJ Brașov: Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Rupea s-au sesizat din oficiu și efectuează cercetări, în cadrul unui dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Patru localnici, printre care şi un minor, sunt cercetaţi în libertate pentru implicarea în aceste acte de violență.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Bătaie cu furci și topoare între localnicii din Brașov, după ce le-a fost interzis accesul într-un bar. Printre scandalagii se află și un minor