Antena Meniu Search
x

Bătaie cumplită luată de un tânăr, la Filiași, în fața unui fast food. Vânzătoarele se făceau că nu văd (video)

Bătaie cumplită luată de un tânăr, la Filiași, în fața unui fast food. Vânzătoarele se făceau că nu văd, speriate și ele de violența bătăușilor.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 30.06.2020, 10:51

Filiași
Bătaie teribilă la Filiași - Captură video

Un tânăr din Filiași a fost bătut crunt de doi tineri din același oraș doljean, marți de dimineață în jurul orei 2, în fața unui fast food. Vânzătoarele au văzut totul din spatele geamurilor, dar de frica bătăușilor s-au făcut că nu văd. 

Poliția i-a identificat pe agresori în urma vizionării imaginilor de pe camerele de supraveghere.

În cursul zilei de ieri, 16 iunie a.c., polițiști din cadrul Poliției Orașului Filiași au reținut pentru 24 de ore doi tineri de 19 și 27 de ani, din Filiași, bănuiți de comiterea infracțiunii de lovire sau alte violențe.

Polițiștii au fost sesizați în noaptea de 14/15 iunie a.c., cu privire la faptul că persoane necunoscute au agresat un tânăr de 30 de ani, din Filiași, în timp ce acesta se afla în fața unui local de alimentație publică din Filiași.

Pe acelaşi subiect

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal pentru lovire sau alte violențe, iar în urma activităților desfășurate au fost identificați 2 tineri de 19 și 27 de ani, ambii din Filiași, bănuiți de comiterea faptei respective.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Astfel, în baza probatoriului administrat în cauză, polițiștii au dispus măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând ca în cursul acestei zile cei doi să fie prezentați unității de parchet cu propunerile corespunzătoare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Bătaie cumplită luată de un tânăr, la Filiași, în fața unui fast food. Vânzătoarele se făceau că nu văd (video)