Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Bătaie cruntă între eleve, la un liceu din Satu Mare. Fetele îşi împart pumni şi picioare chiar în sala de clasă, spre amuzamentul colegilor (Video)

Nou episod de violenţă extremă în şcoală. De data asta, pumnii şi picioarele s-au împărţit între fete de la Colegiul Iuliu Maniu din Carei, Satu Mare.

de Redactia Observator

la 22.03.2018 , 09:53

Bătaie cruntă între eleve, la un liceu din Satu Mare. Fetele îşi împart pumni şi picioare chiar în sala de clasă, spre amuzamentul colegilor - presasm.ro

Nou episod de violenţă extremă în şcoală. De această dată, pumnii şi picioarele s-au împărţit între mai multe fete de la Colegiul Tehnic Iuliu Maniu din Carei, Satu Mare.

Două fete s-au bătut chiar în sala de clasă, sub ochii colegilor, iar imaginile au fost filmate de colegii tinerelor, care, în loc să le despartă le-au încurajat.

Una dintre eleve ar fi fost luată la rost de o colegăd e clasă, iar pentru simplul fapt că a pus mâna pe ea, fata a sărit la bătaie. S-au trântit între bănci, s-au înjurat şi şi-au împărţit pumni şi picioare până când, într-un final, au intervenit colegii de clasă.

Articolul continuă după reclamă

Mai tâziu, un alt episod violent a avut loc la barul din apropierea şcolii, aflat chiar peste drum.

Două fete s-au luat la bătaie în timp ce băieţii se amuzau şi le filmau. Au intervenit alte fete care le-au despărţit pe tinere.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Iar martorii, citaţi de presa locală, spun că astfel de imagini nu sunt singulare. 

(Sursa video)

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Puneţi în aplicare sfaturile primite de la specialiştii în parenting?
Observator » Evenimente » Bătaie cruntă între eleve, la un liceu din Satu Mare. Fetele îşi împart pumni şi picioare chiar în sala de clasă, spre amuzamentul colegilor (Video)