Antena Meniu Search
x

Scene teribile la Galaţi. Înarmaţi cu pari, bâte şi pietroaie, zeci de băieţaşi de cartier s-au bătut din cauza unei programări la frizer (Video)

Bătaie teribilă în plină stradă, dintr-un motiv banal. Mai mulţi tineri s-au încăierat într-un cartier din Galaţi, după ce un bărbat nu a stat la rând la frizerie.

Bătaie teribilă în plină stradă, dintr-un motiv banal. Mai mulţi tineri s-au încăierat într-un cartier din Galaţi, după ce un bărbat nu a stat la rând la frizerie. Nervoşi, clienţii au început răfuiala, moment în care individul vizat de furia oamenilor şi-a adus întăriri. 

S-a întâmplat pe strada Traian, în zona Băii Comunale şi totul a pornit de la o programare la tuns, la o frizerie aflată la parterul unui bloc. 

Patru tineri cu vârste cuprinse între 23 şi 30 aveau programare la frizer, moment în care un bărbat de 34 de ani a cerut să fie tuns înaintea celor 4 nerecunoscand programarea şi spunând că a stat la rând. 

A urmat o altercaţie scurtă între clienţi. Văzând că este în inferioritate numerică, individul de 34 de ani a plecat, însă a revenit în scurt timp cu întăriri.

S-a întors la frizerie cu tatăl său, un bărbat în vârstă de 56 de ani, și cu doi prieteni de 20, respectiv 30 de ani. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pentru a-și apăra prietenul, cei trei au rupt mai multe șipci dintr-un gard și au sărit la bătaie la cei patru tineri aflați la tuns. Atmosfera s-a încins repede, cei opt ripostând care cum au putut. 

Între timp, ambele tabere au chemat întăriri iscându-se o adevărată luptă de stradă. Din fericire, scrie presa locală, niciuna dintre persoanele implicate nu a ajuns la spital.

Cu toate acestea, poliția s-a sesizat și a deschis un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tulburarea liniștii publice și lovire sau alte violențe. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi simţit discriminaţi la interviul de angajare din cauza vârstei?

Observator » Evenimente » Scene teribile la Galaţi. Înarmaţi cu pari, bâte şi pietroaie, zeci de băieţaşi de cartier s-au bătut din cauza unei programări la frizer (Video)