Antena Meniu Search
x

Video Bătaie generală între fanii UTA, "U" Cluj și Dinamo, în București. Sute de jandarmi au intervenit pentru a-i calma

Bătaie generală aseară între fani, înaintea meciurilor decisive pentru prima parte a clasamentului din prima ligă de fotbal. Suporterii din Arad s-au încăierat şi cu rivalii din Cluj-Napoca, şi cu cei din Bucureşti. Sute de jandarmi au fost trimişi pe străzile din Capitală, ca să îi ţină în frâu pe ultraşii violenţi. 

de Redactia Observator

la 09.03.2024, 19:43

Vezi și

Primele violenţe au început în parcarea unui restaurant de pe Dealu Negru, celebru pentru mici. Suporterii de la UTA s-au oprit să mânce, dar s-au întâlnit cu rivalii de la U. Cluj, care mergeau spre meciul cu Voluntari. 

Fanii arădeni au continuat violenţele şi la Bucureşti, unde aveau meci cu Dinamo

La intrarea în Stadionul Arcul de Triumf, au făcut front comun cu ultraşii Stelei şi au început să se războiască cu dinamoviştii şi chiar cu forţele de ordine. Jandarmii au tras cu gaze lacrimogene ca să îi potolească şi i-au împins pe treptele bisericii Caşin.

Jandarmii au dart amenzi de 85.000 de lei şi au interzis intrarea pe stadioane pentru opt suporteri violenţi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » Bătaie generală între fanii UTA, "U" Cluj și Dinamo, în București. Sute de jandarmi au intervenit pentru a-i calma