Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Bătaie la spital. Un agent de pază a lovit un vizitator la Câmpina, chiar pe holul unităţii medicale (video)

Bătaie la spital, în Câmpina. Un agent de pază a lovit un vizitator, chiar pe holul unităţii medicale.

de Redactia Observator

la 22.03.2018 , 16:14

Bătaie la spital. Un agent de pază a lovit un vizitator la Câmpina, chiar pe holul unităţii medicale (video)

Bătaie la spital, în Câmpina. Un agent de pază a lovit un vizitator, chiar pe holul unităţii medicale. Deşi ştia că e filmat, agentul nu s-a dat în lături să îl înjure şi să îl pocnească pe tânăr.

S-a întâmplat pe 19 martie, la Spitalul Municipal din Câmpina, scrie Observatorul Prahovean. Tânărul însoţit de o femeie a vrut să meargă într-un salon, susţinând că trebuie să îi ducă de mâncare tatălui său, operat cu o zi mai devreme. Pentru că nu era un interval orar în care să fie permise vizitele aparținătorilor, agentul de pază a refuzat să îl lase pe tânăr să mergă unde dorea. 

În împrejurări încă neclare, situația a degenerat rapid, paznicul începând să îl înjure și să îl lovească pe vizitator, mai întâi cu pumnul, apoi cu bastonul, utilizând și spray-ul cu gaz iritant.

Articolul continuă după reclamă

Victima agresiunii a declarat sursei citate: "Am fost bătut, jignit și nu am fost lăsat să urc la etajul 3, în Spitalul Municipal Câmpina, să îmi vizitez tatăl, care era recent adus de la terapie intensivă, motivul fiind că nu este oră de vizită, deși saloanele erau pline de vizitatori. Acest agent "director" de spital și-a pierdut controlul, doar pentru că nu am avut bunul simț să dau 5 lei șpagă, să pot urca în salon."

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Fratele tânărului agresat a precizat următoarele: "Tatăl meu l-a rugat să-i cumpere o pizza, pentru că nu mâncase toată ziua. Eu am fost la tatăl meu, cu 30 de minute înainte sa ajungă fratele meu cu pizza. Pe mine m-a lăsat sa urc după ce i-am dat 5 lei. Menționez că în spital erau mai mulți vizitatori la acea oră..."

Tânărul agresat a depus plângere penală împotriva agentului de pază.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Puneţi în aplicare sfaturile primite de la specialiştii în parenting?
Observator » Evenimente » Bătaie la spital. Un agent de pază a lovit un vizitator la Câmpina, chiar pe holul unităţii medicale (video)