Antena Meniu Search
x

Bătaie pe stradă cu bâtele, la Fetești, polițiștii nu se pot opune (video)

Bătaie pe stradă cu bâtele, la Fetești, unde polițiștii nu se pot opune oamenilor violenți. Agenții au încercat să liniștească spiritele, dar nu au reușit, fiind inițial depășiți numeric.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 20.04.2020, 13:59

Bătaie la Fetești
Zeci de oameni s-au bătut la Fetești - Captură video
  • 4 reținuți au fost duși într-un centru de carantină, la Amara.
  • Au fost chemați jandarmii care păzesc orașul Țăndărei.

Un uriaș scandal a izbucnit duminică, în prima zi de Paști, între două familii de romi din cartierul Vlașca din Fetești, fiind nevoie de zeci de polițiști și jandarmi pentru a stinge conflictul. Inițial, forțele de ordine nu s-au putut opune violențelor, fiind depășiți numeric.

O filmare care a fost postată pe Facebook arată cum un tânăr înarmat cu un par e ținut de un polițist, se smulge din mâinile acestuia și spune "stai puțin", apoi o ia la fugă spre casa rivalilor și lovește pe oricine îi iese în cale.

Depăşite numeric, forţele de ordine au solicitat întăriri din partea militarilor Jandarmeriei Române care asigură respectarea carantinei la Ţăndărei, anunţă independentonline.ro. În urma scandalului, 4 persoane care au încălcat prevederile Ordonanţelor Militare au fost ridicate şi transportate într-unul dintre centrele de carantină din staţiunea Amara.  

 Scandalul a avut loc în mijlocul străzii, iar în imaginile postate pe o pagină de socializare se poate observa cum aceştia nu se potolesc nici la apariţia forţelor de ordine. Mulţi dintre ei au în mâini bâte pe care le agită pentru a-şi lovi adversarii. Nici femeile nu au stat cu mâinile în sân. Îmbrăcate cu rochii şi fuste lungi, acestea au ieşit să ia parte la scandal.

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Conform Poliţiei, în acest caz au fost deschise dosare penale pe numele a 4 persoane pentru comiterea a 4 infracţiuni: tulburarea ordinii şi liniştii publice, violare de domiciliu, loviri şi alte violenţe şi distrugere.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Bătaie pe stradă cu bâtele, la Fetești, polițiștii nu se pot opune (video)