Antena Meniu Search
x

Marcel Vela, mesaj pentru români în a doua zi de Paște. Ministrul anunță mâine o "acțiune" specială

Marcel Vela se declară mulțumit de felul în care românii au înțeles să respecte regulile, de Paște. "Nimic nu poate avea rezultat fără unitate, împreună am fost și suntem o mare echipă care luptă pentru același scop", a scris ministrul de Interne pe Facebook. 

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 20.04.2020, 13:36

Marcel Vela se declară mulțumit de felul în care românii au înțeles să respecte regulile - Hepta
  • Marcel Vela le-a mulțumit românilor pentru urările de Paște.
  • Ministrul anunţă pentru marţi "o acţiune" specială.

Marcel Vela le-a mulțumit românilor pentru urările de Paște, spunând că „au fost urări menite să mă încurajeze, să ofere forță și energie pentru acțiunile viitoare”.

„Rugămințile noastre au fost aplicate într-un mod exemplar cum poate nu s-au așteptat cei care își doreau să speculeze negativ acest moment.

Dovada dumneavoastră de respect și patriotism pentru toată munca noastră din spatele acestor zile a fost cu adevărat impresionantă și vă spun din suflet MULȚUMESC! Nimic nu poate avea rezultat fără unitate, împreună am fost și suntem o mare echipă care luptă pentru același scop, iar dumneavoastră ați înteles acest mesaj întru totul. Aceste zile îmi oferă sentimentul de împlinire a misiunii față de cetățeni și față de România”, a scris ministrul pe Facebook.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Vela a anunțat „o acțiune” pentru a rămâne în dialog cu cetățenii:

„Pentru că îmi doresc să fiu mai aproape de mesajele primite aici și pentru că vreau ca multe întrebări să nu rămână fără răspuns, mâine voi anunța o acțiune pe care o pregătesc special pentru a rămâne într-un dialog permanent”.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Marcel Vela, mesaj pentru români în a doua zi de Paște. Ministrul anunță mâine o "acțiune" specială