Antena Meniu Search
x

Bătaia sângeroasă din Baia Mare, de Revelion, a fost oprită de 10 echipaje de poliție

Petrecerea de Revelion s-a terminat într-o baie de sânge, într-un club din Baia Mare. Trei indivizi au intrat în local puşi pe scandal şi s-au luat la bătaie cu clienţii care sărbătoreau Anul Nou. Mai mulţi oameni au fost loviţi cu sticle şi cu pahare.

de Redactia Observator

la 01.01.2020, 20:58

Vezi și

Petrecerea de Revelion s-a terminat într-o baie de sânge, într-un club din Baia Mare. Trei indivizi au intrat în local puşi pe scandal şi s-au luat la bătaie cu clienţii care sărbătoreau Anul Nou. Mai mulţi oameni au fost loviţi cu sticle şi cu pahare. Patru dintre ei au ajuns la spital. Pumni şi picioare s-au împărţit apoi în stradă, până când în zonă au ajuns zece echipaje de poliţie şi mai multe ambulanţe.

Puţin după ora cinci dimineaţa, clubul unui hotel de trei stele din Baia Mara s-a transformat în ring de box. Petrecerea de Revelion aproape că se terminase când trei indivizi au intrat în local şi s-au luat la harţă cu câţiva clienţi rămaşi.

Totul a inceput in interiorul clubului, apoi scandalul s-a mutat in parcare. Pana la sosirea politiei, batausii au ajuns sa isi imparta pumni si picioare in curtea unei reprezentante auto de peste drum.

Scandalul s-a terminat doar după ce şi-au făcut apariţia zece echipaje de poliţie. Patru ambulanţe au dus răniţii la spital. Doi dintre ei aveau răni în zona capului, iar unul - fractură de piramidă nazală.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Politistii au ridicat imaginile surprinse de camerele de supraveghere insa momentan fac cercetari doar pentru tulburarea linistii publice, pentru că, până acum, nimeni nu a depus plangere.

Clubul în care a avut loc bătaia îi aparţine unuia dintre cei mai influenţi afacerişti din Baia Mare. Acesta a refuzat să comenteze incidentul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Bătaia sângeroasă din Baia Mare, de Revelion, a fost oprită de 10 echipaje de poliție