Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Un bătăuș a rupt ușile spitalului din Băilești, a atacat polițiștii și l-a luat acasă pe tatăl său, prins băut la volan (Video)

Un bătăuș din Dolj a rupt ușile spitalului din Băilești, după ce tatăl său a fost prins în stare de ebrietate în trafic și dus la spital pentru recoltarea probelor de sânge.

de Redactia Observator

la 01.11.2018 , 21:57

Ușile spitalului din Băilești au fost rupte de un bătăuș nervos Doi polițiști au fost atacați în spital de un bătăuș nervos, care i-a amenințat că îi omoară - Sindicatul Politistilor Dolj

Un bătăuș din Dolj a rupt ușile spitalului din Băilești, după ce tatăl său a fost prins în stare de ebrietate în trafic și dus la spital pentru recoltarea probelor de sânge.

Bătăușul a intrat foarte nervos, a înjurat pe toată lumea, înclusiv pe polițiști, pe care a urlat că intenționează să-i omoare.

"Bă, voi doi muriți de mâna mea", a strigat bărbatul polițiștilor. Agenții nu au avut nicio reacție imediată, preferând să se retragă.

Articolul continuă după reclamă

"Hai mă cu mine", îl roagă un polițist pe colegul său. "Te bagi"?

Bătăușul a urlat la polițiști să scoată pistoalele să-l împuște, dacă au curaj, după care s-a dezlănțuit asupra lor, cu lovituri aeriene de picior și distrugerea mediului înconjurător.

În urma evenimentului, bătăușul se află în arest la domiciliu pentru ultraj, unde se odihnește. Din păcate nu putem publica videoclipul din motive lesne de înțeles, însă el poate fi urmărit pe pagina de Facebook a Sindicatului Politistilor Dolj. Atenție, imagini care conțin limbaj vulgar.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vă permiteţi să investiţi cel puţin 25 de lei pe zi?
Observator » Evenimente » Un bătăuș a rupt ușile spitalului din Băilești, a atacat polițiștii și l-a luat acasă pe tatăl său, prins băut la volan (Video)