Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Bătrân ucis de trei copii pentru 14 lei! Crimă odioasă pe o stradă din centrul Iaşului, detalii teribile din anchetă

Crimă şocantă în centrul Iaşului. Un bătrân de 74 de ani a fost ucis de trei copii pentru banii din buzunar. Anchetatorii au descoperit că bărbatul a fost omorât în bătaie pentru 14 lei!

de Redactia Observator

la 26.08.2018 , 12:44

Crimă şocantă în centrul Iaşului. Un bătrân de 74 de ani a fost ucis de trei copii pentru banii din buzunar. Anchetatorii au descoperit că bărbatul a fost omorât în bătaie pentru 14 lei! Grozăvia s-a produs în iulie, însă procurorii şi poliţiştii au reuşit abia zilele trecute să-i identifice pe făptaşi.

Găsirea cadavrului unui bărbat necunoscut într-o zonă centrală a Iaşului, în dimineaţa unei zile de iulie a.c., s-a transformat, după o anchetă de mai bine de două luni a procurorilor şi poliţiştilor, într-un dosar de crimă odioasă şi înfricoşătoare.

După primele cercetări s-a dovedit că bărbatul, în vârstă de 74 de ani, a fost de fapt lovit. Mai mult, oamenii legii au ajuns încet-încet şi la criminali.

Articolul continuă după reclamă

Sunt trei adolescenţi din oraş, dintre care cel mai mare are 17 ani. Iar motivul crimei este şocant: jefuirea bărbatului de banii din buzunar, adică exact 14 lei.

Filmul crimei din Iaşi

Omorul a avut loc în urmă cu mai bine de o lună, în noaptea de 8 spre 9 iulie.

Potrivit anchetatorilor, cei trei adolescenţi se aflau pe o stradă intens circulată din centrul municipiului Iaşi, şi la un moment dat au observat un bărbat care dormea pe spaţiul verde.

L-au trezit din somn şi l-au abordat agresiv: i-au cerut mai întâi tot ce are prin buzunare. Omul s-a împotrivit găştii de tineri, însă aceştia l-au luat la pumni. Tânărul de 17 ani, cel mai mare dintre cei trei adolescenţi, i-a aplicat omului cele mai multe lovituri, fiind cel mai agresiv.

După ce l-au lăsat inconştient, tinerii l-au căutat prin toate buzunarele, găsind 14 lei.

Nervoşi, au luat puţinii bani cu ei, apoi au plecat, lăsând bărbatul să moară, scrie presa locală.

A doua zi dimineaţă, pe data de 9 iulie, un trecător l-a observat pe bărbat şi a sunat la 112. O ambulanţă a ajuns la faţa locului, dar nu a avut decât de constatat decesul.

Medicii legişti au constatat că omul a murit din cauza bătăii şi a numeroaselor lovituri în zone vitale. În urma cercetărilor poliţiei, s-a aflat că bărbatul de 74 de ani dormea pe strazi. Apoi, au fost identificaţi cei trei adolescenţi criminali, care au recunoscut totul, fiind apoi deferiţi justiţiei.

Ei sunt cercetaţi într-un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de omor calificat şi tâlhărie. Irinel Petronel T., cel mai mare şi cel mai agresiv dintre cei trei, a fost arestat pentru 30 de zile de către judecători.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aveţi încredere să cumpăraţi ciuperci din piaţă?
Observator » Evenimente » Bătrân ucis de trei copii pentru 14 lei! Crimă odioasă pe o stradă din centrul Iaşului, detalii teribile din anchetă