Antena Meniu Search
x

Video Bătrână spulberată de tren în Piteşti, după ce a trecut peste calea ferată fără să se asigure. Se întorcea de la piaţă şi voia să-şi scurteze drumul

Neatenţia a costat-o viaţa. O femeie de 62 de ani din Piteşti a fost spulberată de tren, ieri după-amiază, după ce a trecut peste calea ferată, fără să se asigure. Bătrâna se întorcea de la piaţă, iar din dorinţa de a scurta drumul s-a gândit să traverseze şinele de tren. A fost momentul în care a fost izbită în plin de locomotivă. 

de Redactia Observator

la 12.02.2023, 09:59

Vezi și

Tragedia fără margini a avut loc într-o zonă foarte circulată a oraşului, care duce spre un hipermarket şi o piaţă de legume şi fructe. Femeia locuia în zonă, iar ieri, în jurul prânzului, a ieşit să-şi facă cumpărăturile zilnice. La întoarcere, însă, bătrâna a vrut să scurteze drumul şi s-a gândit să traverseze calea ferată. În zadar a încercat mecanicul să frâneze. 

Florin Popa, Poliţia Argeş: O femeie care ar fi traversat calea ferată prin loc neautorizat a fost acroşată şi accidentată mortal de un tren care se deplasa pe ruta Curtea de Argeş-Piteşti. 

Martor: Când am ieşit din magazin am văzut multă poliţie. Am aflat că peste o femeie de 62 de ani, care n-a fost atentă, a trecut trenul. 

Oamenii sunt şocaţi, însă recunosc că şi ei aleg să scurteze drumul şi traversează adesea neregulamentar, chiar dacă în zonă există două treceri de pietoni. 

Pe acelaşi subiect

Reporter: Vedeţi des oameni trecând de la magazin peste calea ferată?

Martor: Foarte des, foarte des. Peste tot traversează. 

Martor: Mai trec câteodată, dar câteodată o iau roată, așa. Dar mă asigur. Mi-e frică şi mie. Mai trec şi eu din când în când, mai trec, dar acum nu mai trec. Mi-e frică. 

Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Bătrână spulberată de tren în Piteşti, după ce a trecut peste calea ferată fără să se asigure. Se întorcea de la piaţă şi voia să-şi scurteze drumul