Antena Meniu Search
x

Bătrână violată și ucisă de doi adolescenți din Mureş

O crimă oribilă a îngrozit o localitate din Mureş. O bătrână de 80 de ani a fost violată, ucisă şi îngropată de doi tineri de 17 şi 20 de ani, ultimul fiind chiar nepotul femeii.

de Redactia Observator

la 15.05.2020, 12:21

Vezi și
  • Femeia stătea singură, într-o margine de sat.
  • Nu avea copii, iar soţul îi murise de mult.

Cadavrul a fost descoperit la 300 de metri de casă, pe malul unui pârău, de către câinele criminaliştilor. Cei doi suspecţi au fost prinşi şi reţinuţi. La audieri, indivizii şi-au recunsocut fapta.

Victima, o femeie de 80 de ani, stătea singură, într-o margine de sat. Nu avea copii, iar soţul îi murise de mult. 

Vecin: Au fost băuţi şi au intrat în casă. Aşa am auzit că au violat-o. Pentru bani sau nu ştiu.

Vecin: Din câte am auzit, duminică a fost ziua la un băiat, taică-său la un băiat, au fost beţi, prima dată au violat-o, au mers acasă. S-ar fi gândit că dânsa îi recunoaşte şi îi dă în gît. Şi s-au întors înapoi.

După ore bune de căutări prin pădurile din jur, un câine lup, specializat, a descoperit locul unde a fost îngropată femeia.

Vecin: A venit poştăriţa, chiar de jos, a venit cu pensia. Şi când a intrat a văzut sânge. Casa, înăuntru, răvăşită, cearceaful plin de sânge, şi a alertat poliţia. Şi de atunci au început căutările.

Cei doi tineri au fost reţinuţi pentru crimă. Conform unor surse judiciare, la audieri, aceştia şi-ar fi recunoscut fapta, iar astăzi vor fi duşi la reconstituire, dar şi în faţa unui magistrat cu propunere de arestare preventivă. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Bătrână violată și ucisă de doi adolescenți din Mureş