Antena Meniu Search
x

Video Beat la volan, un medic ATI a făcut prăpăd pe o şosea din Dolj în drum spre spital. Accidentul a fost filmat pe camere

Accident şocant în Dolj, surprins de camerele de supraveghere. Un medic s-a răsturnat cu maşina după ce a urcat băut la volan. Acesta urma să intre în gardă la Spitalul Târgu Cărbuneşti, însă, pe drum, bărbatul de 32 de ani a pierdut controlul volanului şi a intrat într-un gard din localitatea doljeană Brădeşti.

Bogdan Dinu
de Bogdan Dinu

la 26.07.2022, 17:38

Vezi și

Medicul care s-a urcat băut la volan a lovit o altă maşină parcată, iar mai apoi s-a răsturnat în afara şoselei. Întregul accident a fost surprins de camerele de supraveghere amplasate în zonă. Bărbatul, care este medic specialist la ATI la spitalul din Târgu Cărbuneşti, a fost scos conştient din maşină şi transportat la spital cu răni uşoare.

Accident filmat de camere. Ce alcoolemie avea medicul aflat la volan

Testat cu alcooltestul, aparatul a indicat o valoare de 0,82 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar în maşina bărbatului au fost găsite băuturi alcoolice. A fost deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, dar şi pentru conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului. Pe durata cercetărilor, medicul nu mai are voie să se urce la volan.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Beat la volan, un medic ATI a făcut prăpăd pe o şosea din Dolj în drum spre spital. Accidentul a fost filmat pe camere