Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Bebeluș de 3 luni, mort într-un incendiu care a cuprins casa bunicii din Bistriţa-Năsăud. Femeia a reuşit să îşi salveze doar o nepoată

Un bebeluș de 3 luni a murit, sâmbătă, într-un incendiu care a cuprins casa bunicii, în localitarea Poienile Zagrei, județul Bistrița-Năsăud. Femeia se afla cu cele două nepoate în locuință, însă pe cea mai mică nu a putut-o salva.

de Redactia Observator

la 14.09.2024 , 18:07

Bebeluș de 3 luni, mort într-un incendiu care a cuprins casa bunicii din Bistriţa-Năsăud. Femeia a reuşit să îşi salveze doar o nepoată Bebeluș de 3 luni, mort într-un incendiu care a cuprins casa bunicii din Bistriţa-Năsăud. Femeia a reuşit să îşi salveze doar o nepoată - Bistriţeanul

Polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Năsăud au intervenit sâmbătă pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un imobil din localitatea Poienile Zagrei.

În urma primelor verificări, a reieșit faptul că incendiul ar fi izbucnit la locuința unei femei de 46 de ani din localitate, care se afla în imobil împreună cu cele două nepoate ale sale.

Micuţul de 3 luni a decedat

Articolul continuă după reclamă

„Din nefericire, una dintre fetițe, în vârstă de 3 luni, care se afla în imobil, a decedat. Totodată, femeia de 46 de ani a fost preluată și transportată la spital pentru îngrijiri medicale”, transmite Poliția Bistrița-Năsăud.

A fost întocmit dosar penal, iar polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Năsăud continuă cercetările pentru a stabili cauza și împrejurările exacte în care a avut loc evenimentul.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi fost victima unei încercări de fraudare?
Observator » Evenimente » Bebeluș de 3 luni, mort într-un incendiu care a cuprins casa bunicii din Bistriţa-Năsăud. Femeia a reuşit să îşi salveze doar o nepoată