Meniu
Search
x

Mamă în lacrimi de disperare, după ce bebelușul ei de 5 luni a fost diagnosticat cu noul coronavirus (Video)

Un scenariu grav este tot mai aproape și din pricina erorilor care fac ca numărul bolnavilor să crească exponențial. Un bebeluș de cinci luni a intrat pe lista infectaților, după ce a fost plimbat între spitale și pus în salon cu bolnavi de covid 19.

De Redactia Observator la 27.03.2020, 19:40
Vezi și
  • Un bebeluș s-a infectat în spital cu coronavirus, sub ochii mamei, la Suceava
  • Mama acuză condițiile din spital

Un scenariu grav este tot mai aproape și din pricina erorilor care fac ca numărul bolnavilor să crească exponențial. Un bebeluș de cinci luni a intrat pe lista infectaților, după ce a fost plimbat între spitale și pus în salon cu bolnavi de covid 19. Mărturia mamei îți stârnește furie și durere în același timp. În urmă cu scurt timp a aflat că băieţelul are coronavirus. 

Mama bebelușului infectat: Acum mi-a zis doctorul. Nu ştiu nimic. Nu ştiu. Mai erau nişte persoane contact cu mine, de când am ieşit din spital. Nu, nu, m-am izolat. Am stat izolată, de asta am stat izolată.

Reporter: De unde credeţi că aţi fi putut să-l luaţi?

Mama bebelușului infectat: Din spital, doamnă, de unde credeţi că puteam să-l iau, din spital. Din spitalul mare. De miercuri dimineaţă, la ora 3, sunt internată la boli infecţioase. De miercuri dimineaţă de la ora 3 până joi la ora 4-5 să spunem, în jurul orei 3-4-5, băiatul meu nu a fost consultat de nimeni. Eu îi dădeam paracetamol supozitoare, nurofen supozitoare, panadol. Din ambulanţă ne-a coborât într-o secţie în care erau bolnavi cu covid. Ne-a băgat într-o încăpere în care am stat pe un scaun şi mă uitam în stânga și în dreapta şi eram speriată că nu ştiu ce se întâmplă, ce se întâmplă. Şi ne-a băgat în altă secţie, am stat acolo, băiatul avea febră, temperatură, ne întreba, la un moment dat i-am zis că de panică şi de-asta ne întreba cum ne cheamă şi îi spuneam că covid... Ieşi de pe uşă pe hol, mai este un hol unde sunt saloane, şi-acolo cred că sunt foarte rău. Tuşesc, au oxigen - chestie de-aia cu furtun la nas, oxigen cred că este, e foarte... cum să zic. De la ei, merge, pune seringi, pune ace, pune branule, le face injecţii, vine la noi cu aceleaşi mănuşi, face injecţii, pune branule, face tratamentul. Asistentele ies, cu acelaşi costum, consultă un om infectat, vine la copil, pune mâna pe copil. Nu se dezinfectează, nu-şi dă costumul jos deloc. Astăzi mi s-a umflat băiatul tot la faţă şi am ieşit pe hol, am ţipat, am strigat la medic şi am zis că băiatul meu e umflat tot la faţă şi n-a durat 10 minute şi a venit medicul, s-a uitat la el, o pus mâna pe telefon, a sunat să întrebe de analizele noastre. Am început să plâng disperată, să plâng că nu mai aveam nicio putere, mi-a fost în minte că trebuie să stau puternică şi am stat. Sincer, doamnă, mi-e frică. Mi-e frică, că am un singur băiat şi mi-e frică.  

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » Mamă în lacrimi de disperare, după ce bebelușul ei de 5 luni a fost diagnosticat cu noul coronavirus (Video)