Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Bebeluş ţinut ascuns sub fustă unei femei, care ar fi vrut să-l treacă ilegal graniţa în Ungaria (Foto)

O femeie este cercetată pentru trafic de migranţi, după ce şi-a ascuns bebeluşul de trei luni sub fustă pentru a-l trece ilegal graniţa, în Ungaria.

de Redactia Observator

la 12.02.2018 , 12:59

O femeie din judeţul Mureş este cercetată pentru trafic de migranţi, după ce şi-a ascuns bebeluşul de trei luni sub fustă pentru a-l trece ilegal graniţa, în Ungaria, fiind depistată de poliţiştii de frontieră din Borş.

La un control la punctul de trecere al frontierei din Borş, poliţiştii au descoperit un bebeluş ţinut ascuns sub fusta unei femeie de 26 ani din judeţul Mureş, pasageră într-un autoturism cu care intenţiona să iasă din ţară.

Tânăra a declarat că minorul este copilul său, dorea să ajungă cu el în Ungaria şi a recurs la această metodă deoarece nu a reuşit să-i facă documente de identitate.

Articolul continuă după reclamă

   Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trafic de migranţi, urmând ca la finalizarea anchetei să fie luate măsurile legale care se impun, se menţionează în comunicat. 

Sursa: Agerpres

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Credeți că scrisul de mână are beneficii care nu pot fi înlocuite de tehnologie?
Observator » Evenimente » Bebeluş ţinut ascuns sub fustă unei femei, care ar fi vrut să-l treacă ilegal graniţa în Ungaria (Foto)